Fernando Torres (Foto: PAUL ELLIS/AFP)
Fernando Torres (Foto: PAUL ELLIS/AFP)

Torres: - Liverpool må kjøpe flere klassespillere

Fernando Torres innrømmer at han må vurdere fremtiden i Liverpool om klubben ikke henter inn forsterkninger.

Liverpool befinner seg for øyeblikket på sjetteplass i Premier League, med Manchester City og Tottenham på plassene foran.

De er ute av både FA-cupen, Ligacupen og Mesterligaen, og tapte 0-1 for Lille i Europaligaen torsdag.

Dermed kan det fort bli en sesong Liverpool-fansen ønsker å glemme så snart som mulig.

Store konsekvenser
Stjernespissen Fernando Torres ble hentet inn i håp om å kjempe om både den etterlengtede Premier League-tittelen og Mesterliga-trofeet – noe de ikke har klart å vinne siden 2005 da de slo AC Milan i Istanbul.

Nå ser også spanjolen faresignalene på Anfield. Uten Mesterliga neste sesong kan det gå mot tøffe tider økonomisk sett for de røde.

Torres skal denne uken ha fått spørsmålet om han kommer til å forlate klubben dersom fjerdeplassen og Mesterligaen glipper:

- Det er for tidlig å si. Jeg tror ærlig talt at vi havner på fjerde, men for meg er ikke Mesterliga-kvalifiseringen så viktig, sier Torres ifølge Liverpool Echo, som refererer til den spanske avisen AS.

- Fire-fem klassespillere
- Det aller viktigste er at klubben gjør en skikkelig innsats og henter inn viktige spillere som kan bedre kvaliteten i laget.

Fernando
  Torres (Foto: PAUL ELLIS/AFP)
Fernando Torres (Foto: PAUL ELLIS/AFP)

Han tror laget må slåss om fjerdeplassen også neste sesong uten forsterkninger.

- Vi trenger fire eller fem spillere i toppklassen for å kunne utfordre. De må være bedre enn de vi har her, gode nok til å få oss til å bite tenne sammen og gi alt vi kan for å beholde plassene på laget, sier Torres.

Han har nesten tre og et halvt år igjen av kontrakten med Merseyside-klubben.

- Fansen har behandlet meg som en av sine egne, men jeg skal tenke over fremtiden min og forhåpentligvis er den her. Jeg synes disse supporterne fortjener å vinne.