Ida Marie Vatn skal lede FotballXtra Magasinet.
Ida Marie Vatn skal lede FotballXtra Magasinet.

Ny programleder i FotballXtra: Magasinet

Ida-Marie Vatn går fra indre bane i hockeysatsingen til fotballstudio.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ida-Marie Vatn skal lede FotballXtra Magasinet denne sesongen. FotballXtra Magasinet sendes etter hovedkampen på TV 2 hver søndag. I fjor var det Julie Strømsvåg som hadde denne rollen.

- Julie var en åpenbaring forrige sesong, men trenger lenger tid med rehabiliteringen før hun kan ta på seg en så krevende oppgave som FotballXtra Magasinet, der vi oppsummerer hver Tippeliga-runde, sier sportsredaktør Vegard Jansen Hagen.

Erfaren reporter

Ida-Marie har jobbet i TV 2 Sporten i syv år og er en erfaren fotballreporter. Hun har dekket Tippeligaen i flere år og har vært TV 2s reporter på store mesterskap som VM i 2006 og EM i 2008. Hun har også jobbet mye med live-sendinger. Den siste tiden har Ida-Marie frontet hockeysatsningen til TV 2, men overtar altså nå roret i FotballXtra Magasinet.

Jansen Hagen er svært godt fornøyd med valg av ny programleder.

- Ida-Marie vil gjøre en kjempejobb her til Julie er tilbake. Ida-Marie har lang fartstid i TV 2 Sporten og dekket nasjonal og internasjonal fotball i mange år nå. Hun kjenner produktet og spillet, og hun er i stand til å hanskes med de mange sterke profilene som hun får å bryne seg på, sier Jansen Hagen.

- Utrolig gøy

Ida-Marie gleder seg til å ta fatt på nye arbeidsoppgaver.

- Jeg ble veldig overrasket, for jeg hadde ikke forventet å bli spurt. Det blir utrolig gøy. Tippeligaen er blitt jevn, noe som vil gi mange spennende kamper. Destod gøyere blir det for oss i studio etterpå. Det blir en kjempeutfordring. Det blir spennende å diskutere med alle fotballekspertene i studio. De er utrolig dyktige og rutinerte, så de gjør meg litt nervøs også, smiler hun.

Vatn vil inngå i en ankerkabal der hun vil lede to av fire sendinger. Carsten Skjelbreid og Øyvind Alsaker er de andre ankerne for magasinet.

Se Magasinet: på TV 2 søndag 14. mars kl. 22.15.