Christina Vukicevic (Foto: Poppe, Cornelius/SCANPIX)
Christina Vukicevic (Foto: Poppe, Cornelius/SCANPIX)

Vukicevic lett til VM-semifinalen i Doha

Noterte seg for bra tid på 60 meter hekk.

Christina Vukicevic gikk enkelt videre til semifinalen på 60 meter hekk i innendørs-VM i Doha. Hun tok andreplassen i sitt heat med sterke 8,01 sekunder.

Det var belgiske Eline Berings som vant det andre heatet, ett hundredel foran den norske jenta. Canadiske Perdita Felicien som er regjerende innendørsmester, var tre hundredeler bak Vukicevic og løp inn til 8,04.

- Jeg var ikke fornøyd med starten, for jeg synes jeg kom litt skjevt ut. Reaksjonstiden min var ikke helt på topp, men avslutningen satt fint, sa Christina Vukicevic etter det første VM-løpet sitt.

- Jeg synes Christina løp solid, men alt kan skje. Det er små marginer, så det viktige nå blir at hun kommer seg videre til finalen, sa sportssjef Ronny Nilsen i friidrettsforbundet til NTB. Han mente at Vukicevic har mer å gå på, og det virker solid.

Vukicevic gikk videre til semifinalen med den fjerde beste tiden fra forsøket. Canadiske Priscilla Lopez-Schliep var raskest med 7,94 sekunder, amerikanske Lolo Jones var nest best med 7,95, mens belgiske Eline Berings som vant heatet til Vukicevic, også var ett hundredel bedre enn det norske håpet.

Christina Vukicevic har 7,93 som årsbeste denne vinteren. Den tiden klarte hun forrige fredag. (©NTB)