Darren Bent (Foto: GRAHAM STUART/AFP)
Darren Bent (Foto: GRAHAM STUART/AFP)

Hat trick-Bent: - Jeg har vært litt under par de siste ukene

Men tirsdag kveld løsnest det endelig for Darren Bent og Sunderland.

Sunderland - Bolton 4-0:

Darren Bent scoret hat trick og Sunderland vant sin første kamp på fire måneder da Bolton ble knust 4-0.

Les også: Bent-hat trick da Sunderland endelig vant

Sunderlands målhelt var både glad og lettet da seieren endelig var et faktum, og Bent innrømmer at formen ikke vært helt på topp den siste tiden.

- Laget har vært uheldig som ikke har vunnet de siste ukene. Jeg synes vi spilte bra i dag, og vi fikk vårt belønning. Det var kjekt for meg å få et hat-trick fordi jeg kanskje har vært litt under par de siste ukene, og ikke spilt opp mot mitt beste. Det var fint å score igjen i dag og å få en seier, sier hat trick-helten Bent.

Se intervju med Bent, Steve Bruce og Owen Coyle i vinduet over!

- Har vært en lang og kald vinter
Manager Steve Bruce var også lettet, etter at Sunderland tok sin aller første trepoeng på hele 107 dager.

- Det har vært en lang og kald vinter uten resultater. Det var vært temmelig utrolig. Om noen hadde sagt til meg at vi hadde måttet vente så lenge ville jeg sagt ”ingen sjanse”, men slik er det i Premier League. Om flaksen forlater deg trenger du en forestilling og en seier som gi alle det løftet og den ekstra lille biten med selvtillit, sier Bruce.

Sunderland-manageren mener tydelig at han kunne se sine elever få den ekstra selvtilliten de trengte under oppgjøret mot Bolton.

- Du kunne se mot slutten at alle ønsket å få ballen, og spille en rolle. Forrige uke fikk vi ingen til å ta ballen. Du må lære av det. Det har vært en tøff tid, men heldigvis fikk vi et resultat. Forhåpentligvis kan det kickstarte sesongen vår, sier han.

- Bruce fikk julegavene tidlig
Bolton-manager Owen Coyle mener imidlertid at 4-0 var litt i overkant av det hans lag fortjente å få imot.

- Jeg tror ikke det er noen tvil om det. Jeg tror Steve (Bruce) vil være henrykt over poengene, han har fått julegavene sine tidlig. Jeg mener vi kom hit i godt form, og så slapp vi enn et mål etter rundt 40 sekunder som løftet dem veldig, sier Coyle.