Otto   helt privat: Otto Jespersen (Foto: Tore Meek)
Otto helt privat: Otto Jespersen (Foto: Tore Meek)

Hjem til Otto

Bli kjent med helt nye sider av Otto Jespersen når komikeren inviterer deg inn i sin hverdag som hjemmeværende småbarnspappa.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter mange års press letter Otto Jespersen endelig på sløret, og inviterer seerne hjem til seg. Det passer bra nå som han har blitt far i voksen alder og har pappaperm. Han gir oss et unikt innblikk i sitt eget hverdagsliv, viser frem ukjente sider av seg selv, og vi får vite hvordan det gikk til at han ble småbarnsfar igjen, i en alder av 55 år.

- Nå føler jeg endelig at jeg har et privatliv som tåler dagens lys. Tidligere har jeg jo følt at jeg bare har hatt surr å vise frem, særlig når jeg har sett folk som Mia Gundersen, Guri Schanke og alle de andre kjendisene som viser åpner hjemmene sine. Alle har jo tilsynelatende fantastiske privatliv med nydelige hjem og flotte familier, sier Otto.

- Ellers så er det jo sånn at jeg har vært lenge borte fra rampelyset nå, og jeg har vært litt usikker på hvordan jeg skulle klare å få tilbake oppmerksomhet igjen. Etter hvert har jeg jo sett at trenden nå er å åpne opp og dele raust av privatlivet. Så her er jeg, forklarer Otto.

"Otto - helt privat" er en serie på åtte programmer, og i første program får vi blant annet være med Otto og kompisen Thomas på kafé, der de to gutta oppdager en ny type morsmelkerstatning. I tillegg blir det et gjensyn med Birger, som har stått fjellstøtt plantet i det norske trygdesystemet hele sitt voksne liv. I kveldens episode blir vi med Birger opp av sofaen og ut på en noe uvanlig treningstur.

Se «Otto - helt privat» på TV 2 onsdag 10. mars kl. 21.40.