Real Madrids Kaká. FC Barcelonas Thierry Henry i bakgrunnen. (Foto: Victor R. Caivano/AP)
Real Madrids Kaká. FC Barcelonas Thierry Henry i bakgrunnen. (Foto: Victor R. Caivano/AP)

Kaká drømmer om Real mot Barca i mesterligafinalen

Brasilianeren avslører at han ønsker å møte erkerivalen FC Barcelona i finalen i Mesterligaen.

Real Madrid overtok i helgen tabelltoppen i La Liga og regnes som en av favorittene til å vinne Mesterligaen.

For å holde liv i mesterligadrømmen må imidlertid Manuel Pellegrinis mannskap slå Lyon i åttendedelsfinalen onsdag kveld.

Lyon har en 1-0-ledelse med seg før kampen på Real Madrids hjemmebane Santiago Bernabéu.

Real Madrids brasilianske angrepsspiller Kaká ble kjøpt fra AC Milan for svimlende 560 millioner kroner i sommer.

Vil møte Barcelona
Han uttaler at han fortsatt har en del av hjertet i Milan og at han derfor ikke ønsker å møte den italienske klubben i sluttspillet i Mesterligaen.

Kakás drømmemotstander i en eventuell finale er imidlertid klar: Han ønsker å møte erkerival og regjerende mester FC Barcelona.

- Jeg vil foretrekke å spille mot en rival i stedet for å møte laget jeg fortsatt elsker - AC Milan, sier Kaká til Uefa.com.

- Det er ikke enkelt å spille mot en tidligere klubb. Jeg har spilt mot Milan to ganger. Nå er jeg i en ny situasjon og jeg er glad for å være i Madrid. Derfor ønsker jeg heller å møte vår argeste rival (FC Barcelona), fortsetter han.

Finale på hjemmebane
Denne sesongen spilles finalen i Mesterligaen nettopp på Santiago Bernabéu. Derfor satser alltid like hardtsatsende Real Madrid ekstra tungt på suksess i turneringen.

- Ikke mange lag får muligheten til å spille finale på sin egen stadion, men Real Madrid har denne muligheten, avslutter 27-åringen.