Thomas Ulsrud under gullkampen mot Canada i curlingfinalen i Vancouver Olympic Centre  i OL i Vancouver 2010 i Canada lørdag. (Foto: Åserud, Lise/Scanpix)
Thomas Ulsrud under gullkampen mot Canada i curlingfinalen i Vancouver Olympic Centre i OL i Vancouver 2010 i Canada lørdag. (Foto: Åserud, Lise/Scanpix)

Curlingklovnene får sponsorkontrakt

- Selvfølgelig skal de få det, sier Larry Jackson i Loud Mouth Golf.

VANCOUVER (TV 2 SPORTEN): De gikk ikke helt til topps i OL, men for det amerikanske firmaet LoudMouth Golf er de norske curlinggutta gull verdt.

Se reportasje i videovinduet øverst i saken

- Det er jo ingen tvil om at vi har fått en fantastisk eksponering rundt buksene våre under OL. 100 millioner mennesker har sett disse buksene. Derfor skulle det bare mangle at vi ønsker å knytte oss til dem ytterligere. Dette curlinglaget er veldig verdifullt for meg akkurat nå. Derfor er det soleklart at vi skal sette oss ned noen dager etter OL, men selvfølgelig skal vi få til en sponsordeal, sier daglig leder Larry Jackson til TV 2 Sporten.

Måtte kjøpe buksene
Den norske OL-curleren Christoffer Svae var den som bestillte buksene på nettet.

- Foreløpig har vi faktisk selv kjøpt disse buksene, men det hadde selvfølgelig vært hyggelig med en liten bi-inntekt, sier den norske curleren og får støtte fra curlingpresidenten.

- I norsk curling har vi mange hull å fylle med penger. Vi er selvsagt åpen for dialog med alle som ønsker å sponse oss, sier Bent Ramsfjell.

- Har du noen ide om hvor mye dere kan få ut av en sponsoravtale med LoudMouth Golf?

- Ingen kommentar, eller, jeg rett og slett aner ikke, sier Ramsfjell.

Ulsrud og Alice Cooper
Amerikanerne ser derimot for seg at det vil dryppe dollar på det norske landslaget.

- Vi er foreløpig et lite selskap som er basert på salg, derfor ser jeg for meg at vi kan lage en deal hvor vi kan bruke de norske gutta til å promotere produktet vårt. De vil da få en viss del av det vi selger til curling-industrien. Hvor mye det blir vet jeg ikke, men at det blir en bra sum er garantert, sier Jackson som samtidig avslørerat de har et ønske om bruke nordmennene som frontfigurer sammen med golfstjernen John Daily, rockeren Alice Cooper og den amerikanske quarterbacken Jim McMahon.