Thomas Rogne (Foto: TV 2/)
Thomas Rogne (Foto: TV 2/)

Rogne: - Det blir ikke mye verre enn dette

Thomas Rogne måtte ut med skade etter 30 minutter i sin Old Firm-debut.

Rangers - Celtic 1-0

Thomas Rogne startet for Celtic på bortebane mot Rangers i «Old Firm». Men den tidligere Stabæk-stopperen måtte byttes ut etter 30 minutter.

Se intervju med Rogne i videovinduet øverst i saken

- Jeg var i en løpsduell, så kom det en liten strekk eller krampetrekning på baksiden av låret. Jeg måtte ut og det var veldig, veldig kjipt, sier Rogne til TV 2 Sporten.

- Noe av det sykeste man kan oppleve
Rogne var solid i de minuttene han fikk spille, men lagkameratene kunne ikke forhindre at det ble hjemmeseier på Ibrox. Celtic ble redusert til ti mann da Scott Brown ble utvist etter 65 minutter. Maurice Edus scoring på overtid sørget for 1-0-seier til Rangers.

- Jeg følte det gikk greit i starten, så det er surt. I tillegg så taper vi på overtid. Det blir ikke mye verre enn dette. Jeg tenkte at dette kunne være muligheten min. Å få spille her allerede etter halvannen måned i klubben er noe av det sykeste man kan oppleve. Men å bli skadet i en sånn kamp er noe av det verste man kan oppleve, sier Rogne.

Nordmannen var strålende fornøyd med stemningen på Ibrox.

- Det var kjempegøy. Publikum og atmosfæren var fantastisk. De 30 minuttene jeg fikk var helt nydelige. Jeg vant noen hodedueller og synes det gikk ganske bra.

- Han blir en kvalitetsspiller for Celtic
Rangers er nå ti poeng foran Celtic, med én kamp mindre spilt. Det er seks runder igjen av sesongen, og det ser ikke lovende ut for Rogne & co.

- Nå er antakeligvis sesongen ferdig også. Det var surt.

Celtic-manager Tony Mowbray var naturlig nok svært skuffet etter tapet, og han likte dårlig at Rogne pådro seg en skade.

- Det er en hamstring og det er veldig skuffende for oss. Jeg synes han startet veldig bra. Vi sliter på den posisjonen om dagen, så det var skuffende. Han gjorde jobben sin veldig bra, og han viste hvilken kvalitetsspiller han vil bli for klubben, sier manageren til TV 2 Sporten.

Se intervju med Mowbray her

387421