hummer low 12
hummer low 12

Billigsalg på brukt Hummer

Merket forsvinner - nå kan du gjøre et lite kupp på brukt Hummer.

Med design som et pengeskap, 6-liters V8 motor, rått firehjulstrekksystem, store hjul og et design som kan skremme en viss mann på flatmark, er Hummer H2 definitivt noe av det barskeste og mest maskuline du kan eie.

Og bak rattet i denne kan jeg love deg at du vises respekt i trafikken. Folk i ”småbiler” som Toyota Land Cruiser og Nissan Navara kjører nesten i grøfta for å slippe deg fram...

Legges ned

Men Hummer H2 er ikke akkurat det mest politisk korrekte man kan kjøre i disse miljøtider. Den er tørst som en dansk murer en fredag ettermiddag og CO2-utslippet er helt på ”værsting-nivå”. Dette i tillegg til de siste tiders usikkerhet rundt merket har ikke akkurat bidratt til å holde bruktbilprisen oppe.

Se annonsen på Norges billigste Hummer akkurat nå:

Denne uka sprakk nyheten om at kineserne ikke klarer å få handelen med GM i boks allikevel. Hummer legges nå ned - for godt.

DSC_0194
DSC_0194

Kan prutes

Hummer, i alle fall H1 og H2, er jo allerede for kultbiler å regne. Til tross for dette har prisene stupt ganske mye de siste par årene - på H2 og H3 i alle fall, mens den mer sjeldne storebroren H1 ligger ganske stabilt i pris.

Lest vår bruktbiltest av Hummer H1 her:

Det er ikke lenge siden du måtte godt over 300 000 kroner for å bli Hummer-eier. Nå kan du få Hummer H2 helt ned mot 200 000 kroner, og disse prisene går det absolutt an å prute på. Dette er litt sære biler for en egen ”menighet” - som eiere og brukere.

Bilbutikker som ikke driver med amerikanske bilmerker vegrer seg for å ta inn disse i innbytte, noe som ytterligere bidrar til at prisene holdes nede.

Les om alle Hummer-modellene i vår bruktbilguide

X07MO_HU041_500x333[1]
X07MO_HU041_500x333[1]