Erik Huseklepp (Foto: Hommedal, Marit/SCANPIX)
Erik Huseklepp (Foto: Hommedal, Marit/SCANPIX)

Neagle senket Brann

Brann forlater La Manga med tap i sekken. Se målet fra kampen mot Seattle her.

Brann-Seattle 0-1

Kampen om femteplassen i 1881 Cupen endte med 1-0-seier til Seattle. Lamar Neagle pirket ballen i mål på bakerste stolpe etter et hjørnespark med seks minutter igjen av kampen.

Se målet øverst i artikkelen.

Brann leverte en helt ordinær innsats, men keeper Håkon Opdal vartet opp med et par gode redninger.

Brann spolerte et par soleklare scoringssjanser, tapte 0-1 for Seattle Sounders og endte på 6. plass i 1881-cupen på La Manga.

- Ergerlig, konkluderte Brann-trener Steinar Nilsen, som så David Nielsen skyte over fra drømmeposisjon midt foran Seattle Sounders-buret før Gylfi Einarsson headet over for blankt mål like etterpå.

- Men vi har en smal tropp med mange slitne spillere etter halvannen uke med tøff trening og tre kamper.

Fant mye å glede seg over
Steinar Nilsen fant mye å glede seg over og litt av hvert å rette på seksten dager før Tippeliga-premieren mot nyopprykte FK Haugesund i Bergen.

- Situasjonen er på ingen måte alarmerende. Vi føler vi er i god rute og at veldig mye begynner å stemme.

Erik Huseklepp hadde et par brukbare muligheter den stunden begge lagene kjørte med toppet mannskap, men i den vanskelige vinden ble det for unøyaktig i de avgjørende øyeblikkene.

- Det er lenge siden sist vi tapte, så vi reiser hjem med stigende selvtillit og trygg forvissning om at laget begynner å ta form, sa forrige sesongs store Brann-stjerne og understreket at han er i god dialog med klubben med tanke på en utvidelse av den eksisterende kontrakten.

- Dette er ikke noe jeg bruker energi på eller bekymrer meg for.

Fornøyd Amankwah
Ny Rodolph Austin-makker i Branns midtforsvar var store, sterke Yaw Amankwah, som er tilbake i Bergen etter en utleiesesong i Alta og Adeccoligaen.

- Steinar (Nilsen) er tøff som satser på oss unge – det er bare å gripe sjansen, sa hardhausen fra Fana etter en godt gjennomført kamp.

- Bare så ergerlig at den avgjørende corneren glapp gjennom og ga amerikanerne målet og seieren.