Nicklas Bendtner (Foto: SCOTT HEPPELL/AP)
Nicklas Bendtner (Foto: SCOTT HEPPELL/AP)
sport
sport

Her er lørdagens spillforslag

Vi setter vår lit til Arsenal og Mallorca.

For daglige OL-tips rett til mobilen, send OLodds til 1984 (5,-)

TV 2 Sportens spillforslag lørdag 20. februar (Frist: 15.55)
48. Arsenal - Sunderland (0-1) H 1,55
98. Mallorca - Sevilla H 2,40
Totalodds: 3,72

48. Arsenal - Sunderland (0-1) 1,55 3,75 3,75
Premier League.
Arsenals skadeliste kan ta håpet fra hvem som helst. Da passer det bra at det er formsvake Sunderland som kommer på besøk. Sunderland vant det omvendte oppgjøret, men har faktisk ikke vunnet siden i serien.

Gunners har flere sentrale spillere ute, deriblant William Gallas, Andrej Arsjavin og Alexandre Song, men selv med tapene av disse bør laget være kapable til å hamle opp med Sunderland på eget gress.

Lukasz Fabianski hadde en miserabel opptreden i utskjelte Manuel Almunias skadefravær i midtuken mot Porto, men her er trolig Almunia tilbake i mål. Det må ses på som en forsterkning med tanke på polske Fabianskis prestasjoner i Mesterligakampen.

Arsenal scorer langt færre mål sammenlignet med perioden da Robin van Persie var friskmeldt, men med danske Nicklas Bendtner på vei tilbake har de omsider fått et reellt spissalternativ på topp.

Sunderland har ikke vunnet borte siden 1-0-seieren mot Bolton i første serierunde. Og på de siste fem bortekampene har de sluppet inn 16 mål.

Kieran Richardson, Anton Ferdinand, John Mensah og Steed Malbranque er usikre kort for gjestene, mens Jordan Henderson og Andy Reid definitivt er ute av spill. Lee Cattermole og David Meyler er suspendert.

Om Arsenal-maskineriet får opp dampen og finner hullene i Sunderland-forsvaret kan det fort ende med flere baklengs for gjestene. Seier med minst to mål fremstår derfor som det klart mest opplagte alternativet.

Tips: H

98. Mallorca - Sevilla 2,40 2,80 2,50
La Liga.

Mallorca har 10-0-0 hjemme så langt i sesongen og kjemper med blant annet dagens motstander om den viktige 4. plassen for å få CL-kamper neste sesong. Sevilla har tapt fire av sine fem siste bortekamper. De klarte en knepen 1-0-seier hjemme mot Osasuna sist, og har en tøff kamp i vente borte mot CSKA Moskva til onsdag.

Vertene mangler nøkkelspillere i Josemi og Ruben Gonzalez, men også gjestene sliter med relativt tunge fravær. Sebastien Squillaci og Abdoulay Konko er ute, samtidig som Frederic Kanouté er usikker.

Vi tror ekstremt hjemmesterke Mallorca står med 11-0-0 etter denne.

Tips: H

Lykke til!