susas
susas

Drømmen Susan Boyle

«I dreamed a dream», sang Susan Boyle i «Britain's got talent» og ble verdenskjent over natten.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I 2009 entret enn høyst ordinær og beskjeden 47 år gammel dame scenen i«Britain's got talent». Hun overrasket publikum og dommerne med sin fantastiske stemme. Susan Boyle la der og da verden for sine føtter. Media gikk av hengslene og klippet av damen på «YouTube» ble sett av manfoldige millioner mennesker. Susan Boyle hadde sunget "I dreamed a dream" og fått drømmen i oppfyllelse.

Men det viste seg at den single damen med den fantastiske stemmen hadde mer å by på, hun bodde alene med sin katt i et enkelt forstadshus, hun hadde aldri vært i noe forhold og hun var mer stygg enn pen.

Dermed eksploderte jakten på henne. Hun kunne ikke gå ut med søppelet en gang uten at blitzregnet haglet.

Så nærmet det seg finale og Susan Boyle merket presset. Hun ville ikke møte noen, hun taklet det ikke. Men hun taklet å stå på scenen og ble nummer to i konkurransen. Så bar det rett på sykehus for å få hjelp. Hun var fullstendig utmattet.

Kveldens dokumentar viser hva som skjedde med Susan Boyle, hvordan hun opplevde det vannvittige sirkuset rundt hennes person og dommeren Simon Cowell forteller om hva de gjorde for henne.

Forventningene var enorme. Suksessen var et faktum. I England hadde de funnet en upolert stjerne en drøm for enhver tv-produsent.

Se «Talentet Susan Boyle» på TV 2 kl. 17.30.