Tiger Woods (Foto: AARON JOSEFCZYK/REUTERS)
Tiger Woods (Foto: AARON JOSEFCZYK/REUTERS)
FLAUT: Tiger Woods har svingt seg
FLAUT: Tiger Woods har svingt seg
ste_tiger_woods__1866789 (Foto: Stella)
ste_tiger_woods__1866789 (Foto: Stella)
tiger woods (Foto: SCANPIX)
tiger woods (Foto: SCANPIX)

Tiger bryter tausheten

Klokken 17, norsk tid, bryter Tiger Woods tausheten etter nesten tre måneder. Men hva kommer han til å si?

En hel verden venter i spenning på hva Tiger Woods kommer til å si når han setter seg ved mikrofonen i PGAs hovedkvarter i Florida klokken 17.

Du kan se pressekonferansen i videovinduet over direkte klokken 17.00.

Det har gått nesten tre måneder siden verdens kanskje største idrettsutøver kræsjet bilen sin i naboens tre, og et mediesirkus uten like satte i gang. Noen uker senere innrømmet amerikaneren utroskap mot sin svenske kone, Elin, og kunngjorde at han ville ta en pause fra all golf på ubestemt tid.

Mot comeback
På dagens pressekonferanse er det ventet at Woods vil kunngjøre tidspunktet for sin retur til golfsporten. Kun noen få utvalgte pressefolk, kollegaer og samarbeidspartnere vil være til stede, seansen vil bli sendt direkte over hele kloden.

Kilder nær golf-ikonet tror Woods kommer til å holde seg til å komme med en beklagelse, og understreke at hans utroskap og ekteskapsproblemer er et personlig anliggende.

U.S. Masters
Det er under to måneder til årets første majorturnering går av stabelen i Augusta, Georgia. Tiger Woods har vunnet U.S Masters 4 ganger, og få tror 34-åringen vil la muligheten til å ta sin femte grønne jakke gå fra seg.

Kritikk
Amerikanske golfjournalister har kommet med sterk kritikk mot måten dagens seanse er organisert på. Kun noen få pressefolk får adgang til lokalet der Woods skal snakke, de fleste vil bli plassert i et pressesenter halvannen kilometer unna. Pressen vil heller ikke få anledning til å stille spørsmål, noe som har ført til at mange vil boikotte begivenheten.

Du kan følge pressekonferansen direkte på TV 2 Nyhetskanalen og på TV 2 Sumo fra klokken 17.