Honda CR V skrått
Honda CR V skrått

Spar mye på SUV-favoritten

Honda CR-V med diesel er drømmebilen for mange. Og her kan du spare mye på bruktimport.

Med CR-V modellen som kom i 2006 tok Honda et langt steg i riktig retning. Og mange som aldri hadde hatt Honda tidligere, falt for denne romslige og praktiske firehjulstrekkeren.

Dette er SUV-en som dekker svært mange nordmenns ønske om en fleksibel bil til hytteturer - og som passer til en ellers "aktiv livsstil".

Er det så penger å spare på å bruktimportere denne familiefavoritten til Norge? Ja, det er det!

Annonse02
Annonse02

For å se hele annonsen, klikk her:

Bilen?

Denne fant vi i Tyskland, en kjempefin Honda CR-V i Executive-utgave – som betyr masse utstyr. Bilen har lav kilometerstand, bare gått 14 900 kilometer! Den er sortlakkert med beige skinninteriør. Motoren er den populære og drivstoffgjerrige 2,2-liter dieselen på 140 hk, og den har manuelt gir.

Av utstyr kan vi nevne: Navigasjon med touchscreen, xenonlys, panoramaglasstak, parkeringssensor, adaptiv cruise control - bare for å nevne noe. En skikkelig ”full-pakke-bil”, med andre ord.

Prisen er satt til 27 500 euro, den selges i Köln og vi fant den på www.mobile.de

Smart kjøp?

Som vi allerede har vært inne på er dette en fleksibel, velutstyrt og populær SUV. I Executive-utgave byr den på litt premiumfølelse, har savner du egentlig ikke noe utstyr.

Honda får ofte pepper for at firehjulstrekk-systemet er litt enkelt, men for de fleste duger dette helt greit. Du kommer helt opp til hytta, selv om det har kommet 30 cm kram nysnø.

Den generelle kvaliteten og driftsikkerheten er svært god, og en CR-V vil etter all sannsynlighet gi deg et forutsigbart og enkelt bilhold.

Les mer om CR-V i Brooms nybilguide - klikk her

Regnestykket:

Vår bil kommer på snaut 350 000 kroner, alle avgifter inklusiv. Vi fant bilens ”tvilling” her i Norge, og den koster 100 000 kroner mer og har gått noe lengre. Så JA - det er definitivt penger å spare på å importere CR-V.

Se annonse på kliss maken norsk bil her:


Avgiftsberegning:

Tollverdi: 182 665,-

Mva: 45 666,-

Vektavgift: 96 262,-

Motoreffektavgift: 32 433,-

CO2-avgift: 38 623,-

Bruksfradrag: -50 195,-

Vrakpant + klimagassavgift: 1 559,-

Sum totale avgifter:

Sum engangsavgifter: 118 681,-

Sum avgifter inkl. mva: 164 347,-

Moms frakt: 1 125,-

Bilpris inkl. alle avgifter: 348 137


Alt du må vite om bruktbil-import finner du her:


Honda-CR-V-side
Honda-CR-V-side