2006 E70 fra siden
2006 E70 fra siden

- Hva tror du denne koster om ti år?

Petter'n drømmer om BMW X5 og er klar til å begynne å spare. Men hvor mye må ha bla opp med?

Benny Christensen er Brooms bilekspert. I Spør Benny-seksjonen her på broom.no svarer han på alt som har med bil å gjøre. Her er et av spørsmålene fra siste nettmøte:

Petter´n spør:

Hallo Benny vet at du ikke er noen spåmann heller, men håper du likevel kan svare meg på dette: Hva tror du en ny BMW X5 3-liters diesel vil koste om ti år? Dette er den optimale drømmebilen min. Jeg er 16 år og har selvfølgelig ikke sjans til å kjøpe den nå men kanskje om ti år når jeg har spart opp nok? Hva tror du?

Benny svarer:

Hei Petter´n! Nei, spåmannegenskaper er det dårlig med her. Men jeg kan jo ta sjansen på å synse litt her. Dette er en bil til rundt en million kroner i dag. Da vil jeg tro du får en grei og fin X5 2010-modell til 400 000-500 000 kroner om ti år. Det er selvfølgelig veldig avhengig av kilometer og generell stand, men rundt der vil det nok ligge.

Så spørs det selvfølgelig også litt om hva som eventuelt skjer med avgiftsnivået på disse bilene. Hvis nybilavgiftene blir skrudd kraftig opp, vil det selvfølgelig påvirke bruktverdien. Det er bare å begynne å spare - lykke til!

Bamse brakar - les testen vår av BMW X5 her

Stort arkiv

Alle spørsmål Benny svarer på, legger seg automatisk inn under de ulike bilmerkene her på broom.no.

Du kan også lese alle svarene på Spør Benny-seksjonen

Velkommen - og lykke til!

Sjekk Brooms samling av biltester - klikk her