Geir Oustorp  (Foto: Lien, Kyrre/SCANPIX)
Geir Oustorp (Foto: Lien, Kyrre/SCANPIX)

Oustorp: - Vi må vinne

Se Storhamar-Byåsen og Drammen-Fyllingen direkte på TV 2 Sport og TV 2 Sumo fra kl. 17.55 i kveld.

SE KAMPENE I VÅRT KAMPSENTER FRA KLOKKEN 17.55

Byåsen har presset på seg i kveldens bortemøte med Storhamar.

- Vi må vinne hvis vi skal henge med i toppen, sier Byåsen-trener Geir Oustorp til TV 2 Sporten og tenker da på at tap vil være farvel til å henge med Larvik i kampen om seriegullet.

Uavgjort sist
Da lagene møttes i Trondheim i september i fjor endte det uavgjort 32-32.

- På papiret har vi et bedre lag, men i den kampen var vi under båten i forsvar. Hvis Storhamar får score så mange mål så er det et vanskelig lag å slå. Og nå er de tydeligvis i flytsonen etter å ha slått franske Mios Biganos 42-35 på bortebane i helgen. Så det er ingen tvil om at dette er en av sesongens vanskeligste bortekamper, sier Geir Oustorp.

Byåsen må klare seg uten Raja Toumi som er klar for semifinalen i Afrikamesterskapet med sitt Tunisia.

Storhamar ligger før kveldens serierunde på bronseplass, men det er hele syv poeng opp til Byåsen på sølvplass. Tertnes puster Storhamar i nakken og ligger bare ett poeng bak i kampen om bronsen. Tertnes spiller borte mot Selbu i kveld.

Dobbeltkamp på TV 2 Sport og TV 2 Sumo
Storhamar og Byåsen innleder onsdagens håndballkveld på TV 2 Sport og TV 2 Sumo fra kl. 17.55. Kl. 19.40 settes det over til toppoppgjøret i Postenligaen for herrer i Drammen. Sølvplasserte Fyllingen skal prøve å korte ned på de seks poengene serieleder Drammen har på forrige sesongs seriemestre.

SE KAMPENE I VÅRT KAMPSENTER FRA KLOKKEN 17.55