1296_HR V_5_Door
1296_HR V_5_Door

Gjør et kupp på Hondas lille-SUV

Ikke bruk for kjempestor firehjulstrekker? Da kan dette være et smart valg.

Honda var tidlig ute med CR-V - og de var også tidlig med lillebror HR-V som lenge nesten hadde en hel bilklasse for seg selv.

Dette er en liten og kompakt firehjulstrekker. Enkel og ukomplisert - men absolutt ikke uten sjarm. Og prisene på bruktmarkedet er attraktive. For rundt 100 000 kroner får du en fin HR-V. Det er mye firehjulstrekker for pengene!

Enkel firehjulstrekk

Du får den både som tre- og femdørs. Sistnevnte er klart den mest praktiske, selv om plassforholdene absolutt ikke er gedigne. HR-V er også bare registrert for fire - godt å vite før du kjøper.

4x4-systemet kan best betegnes som enkelt. Det vil si at du ikke må legge opp til terrengkjøring. Her er det trekk på forhjulene i utgangspunktet, så blir bakhjulene med når det trengs. Systemet er ikke blant de kjappeste, men for de flestes bruk duger det greit.

Mini-SUV-en er her snart - les mer her

Tidlig ute

HR-V ble lansert i 2000, først som tredørs. Da femdørs-utgaven kom, tok den det aller meste av salget. Siste salgsår var 2005. Nå kommer en rekke bilprodusenter med SUV-er av denne størrelsen - men Honda var altså mye tidligere ute.

HR-V er nå på plass i Brooms bruktbilguide. Her kan du lese mer om den, alle fakta og data, hva du skal se opp for - og hva du skal betale.

Klikk her for å komme til HR-V i Brooms bruktbilguide

1670_HR-V_Other
1670_HR-V_Other