crac (Foto: Lisa OConnor, © TS)
crac (Foto: Lisa OConnor, © TS)

- Nå røyker hun crack igjen

Brooke Mueller lagt inn på avrusning - nok en gang.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Charlie Sheens kone Brooke Mueller er lagt inn på rehabilitering igjen på grunn av sin avhengighet til crack-kokain.

- Røyker crack

Tobarnsmoren, som har de to 11 måneder gamle tvillingsønnene Max og Bob sammen med ektemannen Charlie, ble lagt inn på Canyon rehabiliteringssenter forrige tirsdag, etter en natt med «ute av kontroll-festing» sammen med ektemannen.

- Brooke har fortrengt problemene sine i lang tid. Hun røyker crack og drikker tungt. Alle rundt henne vil gjerne hjelp, og hennes mor har blant annet prøvd å få henne lagt inn lenge, sier en kilde ifølge nettstedet RadarOnline.com.

Brookes innleggelse kom bare dagen etter Charlies rettshøring i forbindelse med voldsepisoden natt til første juledag, hvor skuespilleren er siktet for å ha banket opp sin kone etter festing og kokainmisbruk.

Festet sammen med ektemannen

På tross av dette skal paret ha festet sammen i Los Angeles før Brooke endelig bestemte seg for å søke hjelp for problemene.

- Det gikk så langt at til og med Charlie ba henne å legge seg inn på grunn av barna. Hun hadde en siste fest, hvor Charlie var sammen med henne hele tida. Men da han dro sluttet hun ikke av. Neste dag var tilstanden hennes så dårlig at hun ikke så noen annen mulighet enn å legge seg inn, sier kilden.

Dette er andre gangen hun legges inn på bare noen få uker.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdager klokken 21.40

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)