Sir Alex Ferguson (Foto: PAUL ELLIS/AFP)
Sir Alex Ferguson (Foto: PAUL ELLIS/AFP)

Sir Alex vil ikke se Beckham juble

Og David Beckham lover Ferguson at han vil holde seg rolig dersom han skulle score for Milan mot Manchester United.

Følg AC Milan - Manchester United direkte i livesenteret fra 20.45

AC Milan får besøk av Manchester United til første oppgjør i Mesterligaens åttedelsfinale tirsdag. Gjestenes manager Sir Alex Ferguson mener at hjemmelaget har en fordel på grunn av lagets rutine.

- Våre forventninger er som alltid store, fordi vi har gode spillere og et bra lag. Det har også AC Milan. De har strålende fotballspillere. Jeg tror fem eller seks spillere har vunnet Europacupen, kanskje to ganger. Se på Clarence Seedorf, han har vunnet fire ganger med tre forskjellige klubber. Man kan ikke kjøpe slik erfaring.

Se intervju med Ferguson i videovinduet øverst i saken

- Jeg håper at han ikke feirer uansett
Får David Beckham spille møter han gamleklubben for første gang siden han forlot Old Trafford i 2003. Fergie håper at hans tidligere elev får lite å juble for på San Siro.

- Jeg håper at han lar være å feire uansett. Jeg mener at han har mye erfaring. Han har over 100 landskamper for England, han har spilt for AC Milan, Real Madrid og Manchester United. Det samme gjelder for Seedorf, Pirlo, Ambrosini og Nesta. De har en fantastisk rutine.

Les også: Beckham: - United er min første kjærlighet

- Han har vært som en far for meg
Det gikk rykter om at Beckham forlot United på grunn av et betent forhold til Ferguson. Det benekter superstjernen.

- Sir Alex Ferguson var alltid som en far for meg. Det vil han alltid være, uansett hva folk har sagt om forholdet vårt. Jeg husker bare de gode stundene. Han var mannen som ga meg sjansen til å spille for en klubb jeg hadde drømt om å spille for. Som AC Milan-spiller vil jeg selvsagt vinne denne kampen. Jeg vil vinne mot Manchester United, og det er vanskelig å si som Manchester United-supporter. Det viktigste er at vi går videre i Mesterligaen.

Se intervju med Beckham her

380033

Drømmer om nettkjenning
Mannen med silkefoten lover Sir Alex at han ikke vil feire dersom han skulle score.

- Jeg kommer ikke til å feire. Jeg blir selvsagt glad hvis jeg scorer, det ville vært fantastisk. Men med tanke på min respekt for United-fansen vil jeg ikke feire. Jeg vil heller ikke at Milan-tilhengerne skal tro at jeg ikke vil score. Det vil jeg, men jeg har for mye respekt til å feire.

Les også: AC Milan med solid hjemmestatistikk mot Manchester United

AC Milan og Manchester United har møtt hverandre åtte ganger i Mesterligaen/Serievinnercupen. Milan har vunnet alle sine fire hjemmekamper mot United, og målforskjellen på disse oppgjørene er suverene 10-0

Manchester United står med tre seirer og ett tap på eget gress mot Milan.

Beckham spilte totalt 394 kamper for Manchester United og han står bokført med 85 nettkjenninger.

PÅ BENKEN: David Beckham kan måtte innfinne
  seg med benkeplass mot Manchester United. (Foto: ANTONIO CALANNI/AP)
PÅ BENKEN: David Beckham kan måtte innfinne seg med benkeplass mot Manchester United. (Foto: ANTONIO CALANNI/AP)