as (Foto: Daniel Weir, © ep)
as (Foto: Daniel Weir, © ep)

Fotballstjerne i sexbilde-skandale

Nytt utroskapsdrama for Chelsea-stjernen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Chelsea-spiller Ashley Cole er avslørt som en utro løgner etter at pikante meldinger og bilder av ham ble funnet på nok en blondines mobiltelefon.

Løy om nakenbilder

29-åringen, som er gift med «X Factor»-stjernen Cheryl Cole, sendte en sekretær hundrevis med teksmeldinger av seksuell art. Dette kom frem mandag, bare dager etter at han gikk ut og løy om hvordan nakenbilder av ham selv ble funnet på telefonen til en toppløsmodell.

Cole fortalte i forrige uke at han hadde tatt bildene av seg selv med en lånetelefon som han brukte en periode, og så ga videre til en kompis. Det var etter dette at bildene skulle ha blitt sendt til glamourmodellen.

Grove bilder

Det er den britiske tabloidavisen The Sun som i dag kan avsløre at de samme bildene, og mer enn 300 tekstmeldinger ble sendt til en annen kvinne hele ni måneder tidligere.

Blant bildene finnes et fotografi av Cole som står foran badespeilet med bare boksershorts, mens noen er «for grove til å publisere», ifølge avisen.

Mens kona arbeidet som dommer på «X Factor», bombarderte Cole sekretæren med meldinger og bilder.

- Hadde sex med frisør

Disse avsløringene kommer bare måneder etter at frisøren Aimee Walton uttalte til The Sun at hun hadde sex med fotballstjernen. Kona Cheryl var knust, og brukte det meste av 2008 til å jobbe med å redde ekteskapet.

Nå uttaler hun på nytt i et intervju med Hello! Magazine, at hun ikke kommer til å gi opp forholdet til sin ektefelle denne gangen heller.

- Du kan ikke bare gi opp når to mennesker som elsker hverandre have noen få problemer, uttaler hun.

Denne saken kommer kun få uker etter at det ble kjent at Ashleys lagkamerat John Terry hadde et forhold til tidligere lagkamerat Wayne Bridges' kone.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdager klokken 21.40

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)