Porsche SUV_edited 1
Porsche SUV_edited 1

Avslørt: Dette er den nye Porsche-SUV-en

Her er aller første smakebit på Cayenne - egentlig skjult bak en annen bil.

Bilprodusentene har begynt å "tease" bilnyhetene på forskjellige måter. Audi A1 ble vist i tagget form på en murvegg, Aston Martin var en av de første som lot journalister være med å teste førseriebiler - og nå er det Porsches tur.

De er ikke nye i gamet de heller. Skissetegningen av Panamera ble vist mange år før bilen kom, det selvfølgelig for å forberede markedet.

Vises i bakgrunnen

Nå har de sendt rundt et litt annerledes teasebilde av den nye Cayenne. Her må du se nøye etter! Bilen blir nemlig vist på bane, bak en race-utgave av 997.

Bildet viser egentlig bare to frontlys. Men via den magiske verden til Photoshop, så kan vi avsløre litt mer enn det Porsche hadde tenkt seg (eller kanskje er det akkurat det de har tenkt seg).

Les om brukt Cayenne her

Porsche-Cayenne-1521010101317261600x1060
Porsche-Cayenne-1521010101317261600x1060

Spissere front

Det vi kan se er at nye Cayenne blir mer aggressiv enn sin forgjenger. Den får også mer utpreget Porsche-design med humpene over frontlyktene og rundt skjermene som enda mer tydelige.

De tydelige hoftene ser veldig bra ut, men ut fra tidligere spionbilder er vi veldig spent på hekken. den kan nemlig desverre få et ganske tydelig koreansk snitt over seg.

Se spionbilder av Porsche Cayenne her

Dyp spoiler

Bilen har også fått en smalere og spissere front, og blir mer lik både Panamera og 911 enn dagens modell.

Er det noe vi i Broom stusser på, så er det at ved å trekke fronten såpass høyt opp, så kan det bli litt amfibie-utseende på plasten fram til spoileren. Men spionbilder viser at det blir en dyp spoiler som er en sports-SUV verdig.

Geneve-utstillingen blir i år arrangert for 80. gang. Den går av stabelen mellom 4. og 14. mars. Da blir det mulig å se nye Porsche Cayenne i live for aller første gang. Men inntill det så kan du analysere bildet vi viser deg - som kanskje er litt mer enn det Porsche hadde tenkt!

Søstermodellen Touareg er allerede offentlig - se bildene her