talenter3
talenter3

«Norske Talenter»-dansere vil imponere Mia

Det har vært mange dansere i «Norske Talenter». Nå begynner kampen om semifinaleplassene.

I helgen var «Norske Talenter»-gjengen med programlederne Marthe og John i spissen i Trondheim. Mange trøndere hadde tatt turen til Frimurerlosjen for å prøve seg foran dommerpanelet som i år består av Mia Gundersen, Thomas Giertsen og Alex Rosén.

Nå er alle auditionrundene unnagjort, og til helgen møtes talentene til dommercamp og den virkelige kampen om finaleplassene begynner.

Se video: Slik er Alex Rosén som «Norske Talenter»-dommer

Se video: Sniktitt på årets «Norske Talenter»

- Så bra talent at man blir stum

Presseansvarlig for TV 2 er godt fornøyd etter at auditionrundene nå er over.

- Det har vært tradisjonelt sett mye sang og dans. Det er tydelig at vinnerne av de tidligere sesongene har inspirert andre, sier Wergeland til tv2underholdning.no.

- Men det har også vært flere ting vi aldri har sett før som virkelig har overrasket. Vi har opplevd noen som har et så bra talent at man blir stum, fortsetter hun.

Ville imponere Mia Gundersen

Anita og Magnus (begge 19 år) var to av danserne vi møtte i Trondheim. De har danset sammen i sju år. Dette året har de tatt steget med å melde seg på «Norske Talenter».

- Vi syntes det hørtes veldig artig ut og vi har lyst til å vise frem det vi kan. Vi konkurrerer ganske mye og reiser rundt i Europa for å konkurrere, fortalte danseparet og la til at Norge faktisk er en av de beste boogienasjonene.

Etter at Mia Gundersen var med i «Skal vi danse» har det vært flere av årets dansedeltakere som har vært ekstra spente på å høre hennes reaksjoner.

- Vi skal prøve å imponere henne, sa Anita og Magnus før de gikk på scenen.

(Hvordan det gikk med dem kan du se når «Norske Talenter» begynner å gå på TV.)

Nå begynner den harde kampen om finaleplassene

Helgens dommercamp er nytt av året og der får alle talentene som har fått «ja» i første runde en ny sjanse til å overbevise dommerne om at de skal komme videre til semifinalene. De aller flinkeste får deretter opptre i fire direktesendte semifinaler der de skal kjempe om finaleplass.

Årets «Norske Talenter» er den tredje sesongen. Første sesong ble vunnet av sangtalentet Erlend Bratland, mens dansegruppen Quick stakk av med seieren i fjorårets runde.

«Norske Talenter» begynner på TV 2 i mars!

Klikk her for å følge «Norske Talenter» på Facebook

Se video: Her er flere hundre «Norske Talenter»-videoer

Les mer om «Norske Talenter» her!