Briere svarte med hat trick

Daniel Briere svarte på buingen med tre scoringer da Philadelphia Flyers slo Montreal Canadiens 6-2 på bortebane i NHL lørdag.

Danny Briere jubler sammen med Flyers keeper Michael Leighton. (Foto: CHRISTINNE MUSCHI/REUTERS)

Briere er blitt buet ut i Montreal siden han avslo Canadiens' forsøk på å hente ham til Canada i 2007. Lørdag scoret han kampens første mål etter 4.37 minutter, la på til 5-1 rett før siste pause og fastsatte resultatet på straffeslag i tredje periode.

- Buingen gjør det lettere å finne motivasjon. Når jeg har venner og slektninger på tribunen, og alle buer mot meg, får du litt ekstra saft i årene, sa Briere til AP.

Tidligere Vålerenga-spiller Scott Hartnell bidro med to assists for Flyers i lagenes siste kamp før OL-pausen.

Lagene med flest poeng i NHL tapte lørdag. Washington Capitals (90 poeng) røk 3-4 for St. Louis Blues etter straffeslag. Etter en seiersrekke på 14 kamper tapte Capitals tre ganger den siste uken.

Alexander Ovetsjkin, som topper NHL med 42 mål og 89 poeng, ble uten målpoeng i siste kamp før han reiser til OL. (©NTB)