To Ronaldo-mål da Real slo bunnlaget

Cristiano Ronaldo sto for to av målene da serietoer Real Madrid slo tabelljumbo Xerez i spansk eliteserie lørdag.

Cristiano Ronaldo (Foto: CRISTINA QUICLER/AFP)
Álvaro Arbeloa og Cristiano Ronaldo er til daglig lagkamerater i Real Madrid, men i kveld kan bare en av de sikre seg finaleplass i EM. (Foto: Jorge Guerrero/AFP)

Etter en målløs 1. omgang, avgjorde Real Madrid kampen med tre mål på sju minutter midtveis i annen omgang. Alvaro Arbeloa sendte hovedstadslaget i føringen etter 64 minutter før Ronaldo satte inn 2-0 og 3-0 etter 69 og 71 minutter.

Dermed setter Real Madrid et visst press på serieleder Barcelona foran katalanernes bortekamp mot Atlético Madrid søndag. Det skiller to poeng mellom lagene, hvor Barca har en kamp mindre spilt. (©NTB)