Tonje Larsen (Foto: Kallestad, Gorm/Scanpix)
Tonje Larsen (Foto: Kallestad, Gorm/Scanpix)

Larvik slo Györ

Larvik slo Györ 29-27 og står dermed med to seire i hovedrunden i Champions League. - Vi har gode sjanser til å nå semifinalen, sier trener Karl Erik Bøhn.

Det ble mer spennende enn Larvik ønsket mot slutten av kampen mot Györ. På det minste ledet Larvik med bare ett mål, men vant til slutt 29-27. Larvik har full pott i hovedrunden.

- Vi har kommet godt i gang og det lover godt for fortsettelsen, sier Tonje Larsen til TV 2 Sporten.

- Denne åpningen på hovedrunden var helt avgjørende. Vi har gode sjanser til å nå semifinalen, sier trener Karl Erik Bøhn.

- Dette var deilig. Vi kjemper gjennom hele kampen og er god gjennom hele kampen, oppsummerer toppscorer Heidi Løke, som satte inn 10 mål.

Larvik holder på ledelsen etter 50 minutter. Stillingen er 26-22.

Larvik storspiller i åpning av 2. omgang. Laget har igjen en komfortabel ledelse. Stillingen er 22-18.

1. omgang er ferdig og Larviks ledelse har krympet fra fire til ett mål etter en kanonavsluttning av Györ. Ungarerne scoret omgangens tre siste mål.

Larvik i førersete etter 20 minutter. Har gradvis økt sin ledelse. Stillingen er nå 12-8.

Lagene har fulgt hverandre tett de første 10 minuttene. Larvik leder 6-5.

Bakgrunn:

Györ stiller med et fryktinngytende mannskap. I mål står Katalin Pálinger, mens Anita Görbicz regjerer ute på banen.

- Vi vet det blir en ekstremt tøff oppgave mot et sterkt ungarsk lag. Vi har trent godt denne uka, og er vanskelige å slå hjemme, sier Larviks hovedtrener Karl Erik Bøhn før kampen.

Larvik Håndballklubb har ikke tapt hjemme i den nye arenaen. I gruppespillet ble etter tur FCK, Dinamo og Buducnost slått.

- Vi er spent på hva de kan by på. Vi kan love de sesongens tøffeste kamp til nå. Det kommer ikke til å stå på tæl, vilje og innsats. Det blir håndballferdighetene som vil avgjøre dette, sier Bøhn.