VIL SØRGE FOR LSK APPLAUS: Henning Berg lover Kanarifansen at 2010 blir bedre enn i fjor. (Foto: Solum, Stian Lysberg/Scanpix)
VIL SØRGE FOR LSK APPLAUS: Henning Berg lover Kanarifansen at 2010 blir bedre enn i fjor. (Foto: Solum, Stian Lysberg/Scanpix)

Berg lover Kanarifansen bedring i år

Skal gjenreise Romerikes stolthet etter 11. plassen i fjor.

Lillestrøm - Zenit 3-2:

Etter den fjerde seieren på fem treningskamper, ser det lovende ut for Lillestrøms sesong.

Laget slapp inn årets to første mål da de møtte det russiske storlaget Zenit på La Manga, og nå håper man på oppreisning etter fjorårets skuffende ellevte plass.

- Vi var veldig bra på denne tida i fjor også, så vi må bare få med oss denne flyten inn i sesongen også, så blir det bra, sier Lars-Kristian Eriksen til TV 2 Sporten etter kampen.

- Samhandlingsmessig, fysisk og fotballmessig er vi på et bedre nivå nå, og vi kommer til å være mer stabile i våre prestasjoner enn det vi var i fjor, lover trener Henning Berg.

Vil signere Ujah
Samtidig avslører LSK-treneren at klubben ønsker å signere prøvespilleren Anthony Ujah.

Hva man gjør med Christan Gamboa, er mer usikkert.

Se scoringene fra kampen: Referat av Lillestrøm - Zenit.

Uansett viste laget styrke med seieren over UEFA-cupvinnerne fra 2008. Nok til at laget bør kunne være med å kjempe i toppen av Tippeligaen denne sesongen.

- Vi har som målsetning å være blant de seks beste i Tippeligaen, og det mener vi er et realistisk mål for oss, sier Berg.

Se lengre intervju med Eriksen og Berg i vinduet øverst.