FØRSTE TROFÉ: Harry Redknapp vant sin aller første pokal da han ledet Portsmouth til FA cup seier i 2008. (Foto: ADRIAN DENNIS/AFP)
FØRSTE TROFÉ: Harry Redknapp vant sin aller første pokal da han ledet Portsmouth til FA cup seier i 2008. (Foto: ADRIAN DENNIS/AFP)

Redknapp sjokkert over Pompeys stollek

Spurs-manageren må se gamleklubben råtne på rot.

Det er mindre enn to år siden Portsmouth vant FA-cupfinalen, men klubben står nå plantet i økonomiske problemer, og har bare én uke på å finne ut hvordan de skal betale 70 millioner i skatt i tillegg til 600 millioner andre gjeldskroner.

Harry Redknapp, som forlot klubben i oktober 2008, skjønner lite av hva som har skjedd.

- Jeg så det ikke komme da jeg dro. Ting så strålende ut, de solgte spillere for store summer. Plutselig har det vært som en runde med stolleken, og forhåpentligvis kan noen kjøpe og stabilisere klubben, sier Redknapp ifølge Daily Mirror.

- Helt uforståelig
Klubben har hatt fire forskjellige eiere denne sesongen, og mest sannsynlig blir det minst fem.

Nåværende eier, Balram Chainrai, har klart signalisert at han ikke tenker å være eier av klubben over lengre tid.

- Jeg skjønner ikke hva som har skjedd. Laget som vant cupfinalen, kostet 350 millioner kroner. De solgte Lassana Diarra for 270 millioner, Glen Johnson for 120 millioner, lønningene var ikke i nærheten av hva folk sier. De var ikke ekstreme, forteller Redknapp.

- Går du igjennom det på samme måte som jeg, så er det uforståelig hvordan de har havnet i denne situasjonen.

Ville kjøpt klubben selv
Han håper klubben kommer seg gjennom uføret, og skulle gjerne ha reddet dem selv.

- Jeg har ikke råd til det, jeg skulle ønske jeg hadde det. Man får en fantastisk klubb med stolte tradisjoner og forhåpentligvis et nytt stadion, sier Redknapp.