LA JanT fryser
LA JanT fryser

Jan Thomas: - Jeg holder på å fryse meg ihjel

Se den trøblete TV-innspillingen.

Se hva som skjedde i videovinduet over

Jan Thomas er på plass i byen han flyttet fra i 2004. Nå er han tilbake som programleder.

KALDT: Det ble en kald fornøyelse for ekteparet Mørch Husby, da Jan Thomas skulle spille inn scener til den nye TVNorge-serien «Ja, vi elsker Hollywood» i filmbyen.  (Foto: Per Joar Holm / TV 2)
KALDT: Det ble en kald fornøyelse for ekteparet Mørch Husby, da Jan Thomas skulle spille inn scener til den nye TVNorge-serien «Ja, vi elsker Hollywood» i filmbyen. (Foto: Per Joar Holm / TV 2)

Ekte Hollywood

- Jeg er så begeistret over å få vise nordmenn mitt Hollywood. Jeg har nå vært i Norge i seks år, og tror ikke jeg hadde gjort denne jobben for fire-fem år siden, for det hadde vært for tidlig. Da ble jeg fremdeles forbundet med Hollywood og glam og det som bare var overfladisk, sier kjendisstylisten til «God kveld Norge».

I realityprogrammet ”Ja vi elsker Hollywood” på TVNorge skal kjendisstylisten presentere nordmenn for suksessfulle norske kvinner som bor og lever på amerikas vestkyst.

- Det skal bli utrolig flott å vise at Hollywood også kan være ekte. Å introdusere mennekser, inkludert meg selv, som har en dybde og interesse, og som har jobbet beinhardt for å få til noe i det hele tatt, sier Jan Thomas.

- Faens hanejævel!

Men regn og storm har skapt store problemer for TV-innspillingen.

- Nå er det tre stormfronter som kommer etter hverandre, og det sprutregner og jeg holder på å fryse meg i hjel, sier kjendisstylisten til «God kveld Norge» mens han med skjelvende hender holder en skjerm over hodet for å ikke bli våt.

Stanset TV-opptakene: Jan Thomas-program avlyst av storm

Men det er ikke bare været som stopper for innspillingen. En galende hane legg også hindre i løypa for Jan Thomas.

- Faens hanejævel! Det er full action oppi der, sier Jan Thomas og kikker oppover i bakken.

Se video på toppen av siden

Selv om det blåser friskt og er kaldt på TV-settet.

- Jeg holder på å fryse meg ihjel. Jeg tror testiklene mine er så store, sier Jan Thomas lattermildt og illustrerer ved å krumme pekefinger og tommeltott sammen til et lite hull.

Ektemann Christopher Mørch Husby har blitt med Jan Thomas til Hollywood som støtte. Dette er første gang han er i Hollywood.

Ekteparet sammen på jobb

- Hvordan har det vært å se Jan Thomas´ Los Angeles?

- Vi har jo ikke fått sett så mye av byen. Det har vært mye jobbing, så jeg håper vi får tid til å se steder han har bodd og ting han har gjort. Men jeg har fått tid til å hilse på mye folk, sier Christopher som trives med å være med ektemannen på jobb.

Christopher nyter dagene og henter mye inspirasjon fra ektemannens gamle hjemby.

- Det er gøy å ha med seg sin kjære på jobb. Vi synes i hvertfall det, sier Christopher Mørch Husby.

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)