PROGRAMLEDERE? Fredrik Skavlanog prinsesse Märtha Louise er hete kandidater til programlederjobben i finalen i Melodi Grand Prix. (Foto: Stella pictures)
PROGRAMLEDERE? Fredrik Skavlanog prinsesse Märtha Louise er hete kandidater til programlederjobben i finalen i Melodi Grand Prix. (Foto: Stella pictures)

Märtha og Skavlan leder MGP-showet?

Blir dette programlederne i finalen i mai?

Knappe tre måneder før den storslåtte finalen i Melodi Grand Prix er spekulasjonene rundt hvem som skal lede showet 29. mai for lengst i full gang.

Märtha og Fredrik?

Etter det «God kveld Norge» får opplyst fra flere kilder er prinsesse Märthe Louise og Fredrik Skavlan svært hete navn som programledere.

Talkshowkongen Fredrik Skavlan avslutter TV-sesongen med «Skavlan» allerede 16. april, noe som vil kunne gi ham knappe fem uker med forberedelser før MGP-finalen på Forebu Arena.

Flere navn har vært omtalt som mulige programledere i media, men etter det «God kveld Norge» erfarer er prinsessen og TV-kongen de heteste på NRK-ledelsens liste.

- Ingen kommentar

- Dette vil jeg ikke kommentere. Jeg kommenterer ikke noe som har med programledere til Melodi Grand Prix å gjøre, sier NRK-produsent Jon Ola Sand til «God kveld Norge».

MGP-ledelsen har fått mange henvendelser fra media om hvem som skal ønske TV-Europa velkommen i mai.

- Navnene på programlederne slippes i andre halvdel av mars. Vi synes det er morsomt at det spekuleres i hvem som skal lede showet, sier en like hemmelighetsfull presseansvarlig for Eurovision Song Contest (ESC) 2010, Peter Svaar.

Svaar vil heller ikke vil kommentere muligheten for at showet skal ledes av prinsessen og Skavlan.

Det har ikke lykkes «God kveld Norge» å komme i kontakt med Fredrik Skavlan og prinsesse Märtha Louise.

Se «God kveld Norge» lørdag klokken 21:40

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)