Didrik Solli Tangen
Didrik Solli Tangen

Mener MGP-Didrik bør bytte manager

- Han må ha rådgivere og management rundt seg som ikke blir skremt og gir dårlige råd.

Grand Prix vinner Didrik Solli-Tangen har fått kritikk for å ikke stille opp til intervjuer underveis og etter TV-konkurransen.

-Gir han dårlige råd

Det hele toppet seg da han også var taus til alle medier utenom Dagsrevyen dagen etter finaleseieren. Nå får Didrik og manager Eivind Grøstad kritikk av medierådgiver Svein-Tore Bergestuen i Geelmuyden.Kiese.

- Didrik er først og fremst en veldig sjarmerende gutt som har bergtatt Norge. Derfor har han fått veldig mye oppmerksomhet og det skjønner jeg kan være litt skremmende. Men da må han ha rådgivere og management rundt seg og ikke blir like skremt og gir han dårlige råd. For det er et dårlig råd å ikke stille opp til intervju. Det er som om du vinner mot Brasil i fotball og går rett i bussen, sier Bergestuen til «God kveld Norge».

Han mener MGP-vinneren trenger nye folk rundt seg.

- Jeg tror Didrik skal la kompiser være kompiser og så får han et profesjonelt apparat rundt seg. Det tror jeg han har godt av og det tror jeg kompisen har godt av.

Uerfaren støttespiller

Didrik har valgt å bruke en tidligere skolekompis fra Porsgrunn som manager midt i Grand Prix-sirkuset. Gutta var på russebuss sammen og manager Eivind Grøstad har avvist nesten alle forespørsler fra pressen.

- Mystisk og mystisk. Grand Prix er en ting og jeg har andre ting jeg driver med også som ikke Grand Prix eller noen andre har noe med å gjøre, sier Didrik Solli-Tangen til «God kveld Norge».

Under en pressekonferanse mandag prøvde «God kveld Norge» å få en kommentar fra manager Grøstad, men han ønsket ikke å uttale seg til pressen.

Didrik-Solli-TAngen
Didrik-Solli-TAngen

Se «God kveld Norge» lørdag klokken 21:40

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)