JenniferLove 1024
JenniferLove 1024

- Vekt-hetsen har blitt mye styggere

Jennifer Love Hewitt i eksklusivt intervju med «God kveld Norge»

Se det eksklusive intervjuet i videovinduet over

Hollywood-stjernen og sexsymbolet Jennifer Love Hewitt har for lengst blitt vant til livet som superstjerne. For tiden har hun stor suksess med serien «Ghost Whisperer» som sendes på Kanal FEM her hjemme i Norge.

Spiller med kjæresten

- Jeg er virkelig lykkelig for at jeg får jobbe med det jeg elsker, sier Jennifer som deler rollelisten i «Ghost Whisperer» med skuespillerkjæresten Jamie Kennedy.

- Jeg er så stolt av han og det er virkelig fantastisk å ha ham der, forteller Jennifer om hvordan det er å jobbe med kjæresten.

Jakter på ringer: - Jennifer forlover seg

Blander jobb og privatliv

Kennedy, som er mest kjent for MTV-serien «The Jamie Kennedy Experience» hvor han lurer Hollywoodstjerner med skjult kamera, forteller også at det kan ha sine fordeler å jobbe med kjæresten.

- Det er intenst. Jeg har aldri datet noen som jeg også har jobbet med. Av og til når vi har en krangel hjemme på kjøkkenet før vi går på jobb - og når vi etterpå spiller inn en scene sammen kan jeg si til henne «Se der, i den scenen der, der var du sint på meg fordi jeg glemte å vaske bilen din», spøker Jamie Kennedy når «God kveld Norge» møter ham i Hollywood.

Ble forfulgt: Vant rettsak mot 62 år gammel forfølger

Rykter om brudd

Rykteflommen i amerianske medier rundt det et år gamle forholdet har vært voldsom. Og paret har for lengst vært nødt til å venne seg til sladderen om romansen er slutt.

Magasinene har de siste årene også fokusert svært mye på vekta til Jennifer, til tross for at hun stadlig er å finne på «mest sexy»-listene i de fleste amerikanske tabloidene.

- Noen ganger takler jeg det bra og andre dager takler jeg det ikke i det hele tatt, sier Jennifer til «God kveld Norge».

- Jeg føler at det har blitt så mye styggere nå til dags. Nå er det jo mye mer personlige angrep på mennesker, sier stjernen.

Jennifer: Kjæresten mobbet rumpen

Ønsker seg barn

- Jeg vil gjerne ha en familie, jeg rundet akkurat 30 og jeg går bare og venter på den følelsen av å ha slått meg til ro. Jeg vil gjerne være på den kule siden av det å være voksen men det har ikke slått meg helt enda, sier Jennifer Love Hewitt.

Se «God kveld Norge» lørdag klokken 21.40

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld