tove
tove

FrP-Tove slår tilbake mot utroskapsryktene

Har blitt samboer med ny mann.

Glamourmodell og FrP-politiker Tove Lill Løyte gikk rett før jul gjennom et bittert brudd med eks-kjæresten, bodybuilderen Daniel Stisen.

Til «God kveld Norge» fortalte Daniel at han følte seg lurt av eks-kjæresten, og at han var skuffet.

Les hele saken: - Fant ut om FrP-kjærestens nye flamme via Facebook

Ny kjæreste

Nå har Løyte funnet lykken igjen, med kollega Christian Bjelland fra utestedet Luux i Oslo.

- Da jeg fikk vite at hun var singel igjen, så ble det litt mer flørting fra min side. Du kan si at hun fikk litt god opplæring i baren, sier Bjelland til «God kveld Norge».

Tove Lill slår tilbake tilbake mot uttalelsene fra eks-kjæresten om at han fant ut om hennes nye kjæreste via Facebook, og antydninger om utroskap.

- Daniel er en stolt person, så jeg tror han er ute etter å få sympati fra andre. Jeg tror ikke han er så lei seg egentlig, for det har aldri vært noe kjærlighet mellom oss, vi var bare sammen fordi det passet sånn, egentlig, sier glamourmodellen.

- Jeg synes jo selvfølgelig det er ganske ubehagelig at eks-kjæresten går ut i media og sier at Tove Lill har vært utro mot han, da sammen med meg. Men som den nye kjæresten så har jeg valgt å holde meg litt på sidelinja, sier Christian.

Har flyttet sammen

Selv om forholdet bare er en måned gammelt, har paret allerede flyttet sammen. Og det er bare en ting de er uenige om, nemlig Tove Lills kontroversielle syn på kvinnens rolle.

Modellen har tidligere uttalt at «kvinnen må selvfølgelig tilfredstille mannen seksuelt, og ha sex når han vil det», og gått hardt ut mot kvinnefotball.

- Kjønnsrollene synes jeg er bedre nå enn de var i 1970, sier Bjelland.

- Nei, ler Tove Lill.

Christian klarer imidlertid å se det positive i situasjonen.

- Det blir jo litt rart å klage på at du har en som gjerne vil tilfredstille deg på alle mulige måter, fastholder Christian.

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)