janne
janne

Se Janne Formoes TV-flørt

- Jeg har det bra.

Janne Formoe har nok å henge fingrene i. Nylig kom hun inn i såpeserien «Hotel Cæsar» på TV 2.

- Det er fulltidsjobb å jobbe på «Hotel Cæsar», så egentlig holder det. Du må jo pugge manus på kvelden, og du er på leseprøve for uka etter og så er det scener, så det er nok å gjøre her, sier Janne Formoe til «God kveld Norge»

Får hjelp av venner

Hun er enslig mor for lille Felicia, men får tid tida til å strekke til.

- Alt går. Og så får jeg jo god hjelp av både pappaen og venner. Man må bare ha litt logistikk og være god til å planlegge, så går det greit, forteller skuespilleren.

Både venner og familie følger ivrig med når Janne er på TV, men selv har hun ikke sett så mye på den populære såpeserien.

- Ikke så veldig mye. Det er litt sånn midt i leggetida for barnet mitt, så da er jeg litt sånn opptatt med det, men jeg hadde sett litt da, sier Formoe.

Ikke noen mannejeger

I serien kjemper både Alexander og Pelle om gunsten til Jannes rollefigur Mona Lizzie. Men privat er ikke Janne noen mannejeger.

- Hun er glad i menn, jeg sier ikke at ikke jeg er det, men kanskje ikke så aktiv som Mona Lizzie. Der er vi ganske forskjellige, vil jeg si. Eller totalt forskjellige rett og slett. Jeg har ikke det behovet, ler Janne.

- Jeg liker en god flørt, men jeg tar med meg veska og går hjem og legger meg etterpå. Det gjør ikke Mona Lizzie, men det gjør jeg. Litt kjedelig sånn, legger hun til.

Fortsatt singel

Janne er fortsatt singel etter bruddet med eks-kjæresten i sommer.

- Blir det noe dating?

- Er det en invitasjon, spør hun leende.

- Det kan jeg ikke svare på.

- Er det hemmelig?

- Nei, jeg har det bra, smiler Janne lurt.

Se «God kveld Norge» lørdag klokken 21.40

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)