Eivind Tangen. (Foto: TV 2/)
Eivind Tangen. (Foto: TV 2/)

Fyllingen moset i Hamburg

Tyske Hamburg lekte seg påny mot bergenserne til 37-21-seier.

Fyllingen er kasteballer i Champions Leagues gruppespill. Men 21-37-tap var tross alt bedre enn å tape med 31 mål - som de gjorde hjemme. Med sju tap på rad er alle drømmer om videre spill i CL knust.

"Hederlig resultat" var en gang godtkjent for landslaget. Nå er det Fyllingen som streber etter det samme i Mesterligaen. Et Hamburg-lag på lavt gir gjorde at Fyllingen holdt noenlunde følge til pause med 17-14.

I løpet av de første minutter i andre omgang banket tometersguttene Pascal Hens og Krisztof Lijewski inn fra distanse. Hamburg rett opp i sju-målsledelse og alt spenning var borte.

16-årigen Tangen tar stadig nye steg mot håndballhimmelsen - fire mål mot Hamburg lar seg høre. Toppskårer for Fyllingen ble Sven Magnus Pettersen med ni mål, mens Hamburgs danske kant Hans Lindberg ble kampens toppskårer med elleve.

- Vi bruker kampene til å venne oss til et internasjonalt tempo, og håper å overføre det til seriespillet, forklarte trener Anders Fältnes.

Søndag møter de Follo hjemme i serien, og da får de en test på om teorien fungerer praksis, noe den ikke gjorde i høst. Da ble det tre tap i serien mens de deltok i CL.

Onsdag drar Fyllingen til Drammen og spiller toppkamp. Buskerudlaget har seks poengs ledelse med en kamp mer spilt.