stuu
stuu

Skylder «Studio 5»-svikt på glamourmodeller og kjendiser

- Dette er veldig triste nyheter...

Torsdag skrev «God kveld Norge» at Studio 5 legges ned.

Det er mye gjenbruk av kjendisgjester, og så er det en del glamourjenter på besøk.

Tidligere paneldeltaker i programmet, Kari Simonsen sier til «God kveld Norge» at hun ikke har blitt informert om dette.

- Er det sant? Dette er veldig triste nyheter. Jeg har ikke sett så mye på programmet i det siste, men dette var leit. Det ble kanskje litt for privat til slutt, men programmet er jo moro, sier hun.

Ble byttet ut

Kari forklarer:

- Da jeg var med, var vi mange som var paneldeltakere. De gjorde jo litt om, og det ble fire faste i panelet. Siden da har det jo blitt veldig mye snakk om private og personlige ting i programmet, som for eksempel har de pratet mye om Jan Thomas' sin kjæreste.

Da Simonsen var med i programmet, var Karita Bekkemellem, Heidi Nordby Lunde, Martine Aurdal, Kjersti Løken Stavrum, Astrid Gunnestad og Ann Elin Schüssel paneldeltakere.

Nå er det Eli Hagen, Mina Hadjian og Jan Thomas Mørch Husby som er faste i panelet. Ingeborg Heldal og Eva Charlotte Stenset bytter på å være ordstyrere.

Denne sesongen har det ligget 20 000 og 40 000 seere.

- Jeg skjønte ikke så mye

Simonsen sier at programmet ble forandret etter at sistnevnte gjeng tok over.

kari (Foto: BENDIKSEN, MORTEN)
kari (Foto: BENDIKSEN, MORTEN)

- Da jeg var med, var det jo Kjersti, Karita og Martine som var med. De er politisk tunge, og vi pratet om så mange forskjellige ting. Jeg var eldst av alle, jeg, så jeg skjønte ikke så mye. Vi kan jo si at jeg var folkets røst, ler Simonsen høyt.

Mange kjendiser

På spørsmål fra «God kveld Norge» om hvorfor hun tror programmet den siste tiden ikke har hatt gode seertall, er dette svaret:

- Det er jo veldig mye gjenbruk av de samme kjendisgjestene der, og så er det en del glamourjenter på besøk nå. Mange prater om veldig personlige ting - men jeg så på programmet i går, og det var koselig. Jeg synes det er veldig dumt at programmet blir nedlagt.

Vil ikke bekrefte

TVNorge har ikke bekreftet overfor «God kveld Norge» at programmet legges ned.

- Vi tar en evaluering på hva vi gjør. Vi kan for eksempel se på deltakerpanelet. Ingen beslutninger er tatt, sa kommunikasjonsdirektør Ditlef Jacobsen torsdag.

Se «God kveld Norge» lørdag klokken 21.40

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)