fem
fem

«Studio 5» legges ned

Det omstridte og tøffe kvinnetalkshowet forsvinner fra skjermen.

Talkshowet har både skapt overskrifter for kvinnekanalen FEM. Men seermessig har ikke talkshowet vært et lokomotiv for kanalen.

Denne sesongen har det ligget 20 000 og 40 000 seere, og etter det «God kveld Norge» erfarer, skal programmet legges ned.

Ordknappe

Til tross for at en rekke kilder forteller at programmet blir fjernet fra TV-skjermen, er FEMs eierkanal TVNorge ordknappe.

- Det er ikke tatt en endelig beslutning. Vi vurderer alle programmer etter endt sesong, sier administrerende direktør i TVNorge, Harald Strømme til «God kveld Norge».

Ingen av programmets nåværende programledere, Mina Hadijan, Jan Thomas Mørch Husby, Eli Hagen, Ingeborg Heldal eller Eva Charlotte Stenset, har besvart våre henvendelser torsdag kveld.

- Vi tar en evaluering på hva vi gjør. Vi kan for eksempel se på deltakerpanelet. Ingen beslutninger er tatt, sier kommunikasjonsdirektør Ditlef Jacobsen til «God kveld Norge».

- Kan «Studio 5» bli lagt ned?

- Det har jeg ingen kommentar til. Det finnes mange løsninger, er svaret.

Men etter det «God kveld Norge» kjenner til, vil «Den andre siden» fortsette på kanalen, med Ari Behns mor Marianne Solberg Behn som programleder.

«Fra den andre siden» var tidligere en del av «Studio 5», men ble i år et eget program på FEM.

Snakker ut med panelet

Talkshowet har stadig vært i medias søkelys. Senest da Jan Thomas fortalte åpent om sitt sexliv i mandagens program.

Se videoen: - Vi har sex flere ganger om dagen

Også tidligere i den sesongen har flere snakket ut på talkshowet, blant andre TV 2-værmelder Isabella Martinsen og Grand Prix-finalist Maria Haukaas Storeng.

Flere kjente norske kvinner har vært programledere i talkshowet, blant annet Karita Bekkemellem, Martine Aurdal og Kari Simonsen.

Se «God kveld Norge» lørdag klokken 21.40

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)