Didrik Solli Tangen
Didrik Solli Tangen

Didrik: - Jeg synes det er lumpent gjort

Grand Prix-vinneren føler pressen ransaker livet hans.

Didrik Soll-Tangen vant en overlegen seier i Melodi Grand Prix i helgen.

Men porsgrunnsgutten forteller til «God kveld Norge» at medaljen har en klar bakside. Familien til Didrik opplever nemlig at noen medier har prøvd å få ut informasjon om Didrik og livet hans.

- Jeg synes det er lumpent gjort. Jeg prøver å holde privatlivet mitt unna media, men noen prøver å ransake livet mitt. Folk begynner å grave og komme på skolen uten at jeg vet om det. Jeg blir skuffet, rett og slett, sier han alvorlig til «God kveld Norge».

Vil skille jobb og privatliv

Didrik har fått kritikk for ikke å stille opp i pressen i tilstrekkelig grad. Mandag denne uken holdt han pressekonferanse etter at en rekke medier stilte seg undrende til at vinneren av Grand Prix gjorde seg utilgjengelig dagen etter seieren. Kun Dagsrevyen fikk intervju.

Fredag sender NRK et nytt intervju med Didrik - denne gangen er han gjest hos Fredrik Skavlan. Men de som ønsker å få vite noe om privatlivet til MGP-vinneren kan nok bare glemme det. Didrik har nemlig hele veien unlatt å svare på spørsmål av den sorten.

- Dette er nytt for familien min også. Det er klart at de har ikke noe erfaring med noe som helst. Mamma får masse telefoner om både det ene og det andre, og hun vet ikke hva hun skal svare på det. De har vært flinke og må ikke føle noe press. Jeg vil ikke laste noen andre for at jeg er med i Grand Prix, sier han til «God kveld Norge».

Se «God kveld Norge» lørdag klokken 21:40

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)