Egil Østenstad (Foto: Hansen, Alf Ove/Scanpix)
Egil Østenstad (Foto: Hansen, Alf Ove/Scanpix)

Viking jaktet på ny keeper før Myhres exit

Viking startet jakten på en ny keeper lenge før klubben avsluttet arbeidsforholdet med Thomas Myhre.

VIDEO: Se hva Østenstad sa om Myhre-avgjørelsen

La Manga/Bergen (TV 2 Sporten): Thomas Myhre er ferdig i Viking – uten av klubben vil si noe om hvorfor sisteskansen har måttet forlate siddisene.

Les Davy Wathnes blogg: - Hva skjedde egentlig på Marbella?
Les også: Thomas Myhre ferdig i Viking - med umiddelbar virkning
Les bakgrunnen for konflikten: - Myhre-saken mer alvorlig enn en bytur

Sportsdirektør Egil Østenstad bekrefter overfor TV 2 Sporten at Viking startet jakten på en ny sisteskanse lenge før arbeidsforholdet med Thomas Myhre ble avsluttet.

- Ingenting med Myhre å gjøre
- At Viking har jaktet på en ny keeper har ingenting med den pressemeldingen vi sendte ut vedrørende Thomas Myhre, sier Østenstad til TV 2 Sporten.

Den tsjekkiske keeperen Zdenek Zlamal skal trene med Viking under oppholdet på La Manga. Trolig får 24-åringen sjansen til å vise seg frem i treningskampene mot Zenit på lørdag og Lyn tre dager senere.

- Vi har vært tydelige på at vi ganske lenge har arbeidet med å finne en ny keeper. Den jobben skal vi fortsette med nå, sier Østenstad.

- Gjenstår å se
- Hvor store er mulighetene for at Zlaman blir Viking-spiller?

- Det gjenstår å se hvordan vi liker det vi får se av ham her nede, og så er det også et annet forhold som spiller inn med tanke på om det er mulig å hente ham i dette overgangsvinduet, konstaterer Østenstad.