Senkveld
Senkveld

Dette ser du i fredagens «Senkveld»

- Jeg håper ikke vi skal strippe, sier Hilde Lyrån foran utfordringen i «Camp Senkveld».

Vinter-OL står for døren og Norge sitrer etter nye triumfer. Vi får besøk av tidenes vinterolympier Bjørn Dæhlie som forteller om sine forventninger nå rett før mesterskapet.

Ektepar sammen for første gang

Ekteparet Nicolai Cleve Broch og Heidi Gjermundsen Broch gjør sitt første intervju sammen i «Senkveld» på fredag. De giftet seg i 2005, og har to barn sammen. Han er kjent fra filmer som «Buddy», «Uno» og «Max Manus». Hun har gjort stor suksess på scenen, senest i musikalen «Mamma Mia».

I vår skal både Heidi og Nicolai spille på det Norske Teatret, og hos Thomas og Harald gir de et innblikk i hvordan den hektiske hverdagen ser ut hjemme hos dem.

Les alt om «Senkveld» her.

Ingrid synger sin nye sang

Da Ingrid Olava gav ut sin første plate for to år siden var det til trampeklapp fra kritikerne, og hun ble nominert til tre Spellemannpriser. Forventningene er store når hun nå gir ut sitt andre album, og til «Senkveld» har hun med seg strykere og fullt band for å fremføre sin nydelige «Warrior Song».

Hilde frykter stripping i Campen

I «Camp Senkveld» står deltakerne overfor en ny utfordring. De blir vekket tidlig, tidlig om morgenen og som vanlig har de ikke fått noe informasjon om hva de skal igjennom. Slikt blir det spekulasjoner av.

Hilde og Ingrid fra det blå laget har fått beskjed om å ta med seg noen essensielle ting, utover det vet de ingenting. Vi tok en prat med dem like før de skulle i aksjon. Hvordan de forsøkte å resonnere seg frem til oppgaven ser du i videovinduet øverst i saken.

For å få med deg Camp-deltakernes neste oppgave, ekteparet Broch og Ingrid Olava må du se fredagens «Senkveld» klokken 22.15.