Paradise1024x576
Paradise1024x576

Paradise-deltagere skal finne «Miss Glamour»

- Ikke nok med 500 gram silikon, sier «Paradise Hotel»-deltager Rune Gammelsether.

Rune skal sammen med Negar Khan, som også var med i TV3s «Paradise Hotel», og sannsynligvis også «Robinson»-babe Kathrine Pehrsson lede jakten på «Miss Glamour of Scandinavia 2010».

- Det er mange som tror det holder med 500 gram silikon i puppene. Det er litt skuffende at deler av bransjen er slik. Skikkelig modeller må spise og trene riktig. De må ha en veltrent kropp og fine former. De må også ha en egen sjarm og ha bein i nesa, sier Rune Gammelsether om konkurransen hvor vinneren stikker av med hele 50 000 kroner.

- Passe pupper

Rune er ikke tvil om hva slags jenter han selv foretrekker:

- Som alle andre gutter er jeg glad i fine pupper, de må ikke være for store og ikke for små. Også må kroppen være symetrisk, sier «Paradise»-Rune.

Ingen strenge regler

«Miss Glamour of Scandinavia 2010» blir arrangert fra slutten av februar rundt om i hele landet og den heteste glamourmodellen i Skandinavia blir kåret 5. november. Arrangør Erlend Stokkedal har ikke strenge regler slik det er i «Frøken Norge»:

- Jeg tror vi kan bli store fordi vi ikke har så strenge regler. I «Frøken Norge» kan man jo bli suspendert hvis man viser en pupp i et manneblad, men det skjer ikke i vår konkurranse, sier Stokkedal.

Wet T-shirt

- Vi blir også en råere og mer sexy missekonkurranse. Hos oss blir det blant annet wet t-shirt konkurranse, sier Stokkedal.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdager klokken 21:40

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)