CHELSEA SEIER?: Didier Drogba og kaptein John Terry forventes å vinne. (Foto: FELIPE TRUEBA/EPA)
CHELSEA SEIER?: Didier Drogba og kaptein John Terry forventes å vinne. (Foto: FELIPE TRUEBA/EPA)

Oddstips: Vi tror på Chelsea og United

Vi traff som en kule i går. Sjekk onsdagens trippel her.

Klikk her for flere oddstips

Tirsdagens dobbel til 4,20 i odds gikk rett inn.

Her er onsdagens trippel fra TV 2 Sporten:
65. Aston Villa - Manchester United B: 3,55 3,20 1,80
72. West Ham - Birmingham B: 2,10 2,95 3,00
86. Everton - Chelsea B: 4,30 3,45 1,60
Totalodds: 8,64

65. Aston Villa - Manchester United B: 3,55 3,20 1,80
Generalprøve på ligacupfinalen. Vant på Old Trafford i desember, som eneste lag i PL så langt denne sesongen. Men: Aston Villa sliter med å vinne kampene om dagen. De har kun en seier siste seks i ligaen. Lørdag ble det 0-0 borte mot Tottenham, og de har kun scoret i en av de seks siste ligakampene.

Manchester United har virkelig funnet formen. De siste fire ligakampene er alle vunnet og målforskjellen i disse er 15-1. Ønsker nok sterkt revansje for tapet på Old Trafford.

Aston Villa mangler Reo-Coker og Warnock til denne, mens United fortsatt må klare seg uten Hargreaves, Oshea og Vidic.

Oppgjøret på Villa Park sist sesong endte 0-0 ellers har United stort sett vunnet der i seinere år.

Tips: B

72. West Ham - Birmingham B: 2,10 2,95 3,00
West Ham har kun en seier siste ti kamper i PL. Lørdag tapte de bunnoppgjøret mot Burnley og ramlet ned under nedrykksstreken.

Birmingham var tilbake med seier hjemme over Wolves lørdag, etter kun en seier i de seks foregående ligakampene. Har kun tapt for Chelsea siden 17. oktober.

Birmingham vant 1-0 hjemme på St. Andrews 12. desember. Totalt syv møter etter årtusenskiftet har gitt 3 seiere til West Ham, to til Birmingham og to uavgjorte.

For West Ham er ikke Boa Morte, Franco, Gabbidon, Dyer, Davenport og Hines tilgjengelige, mens gjestene må klare seg uten Carsley, Tainio og O'Connor.

Birmingham får tipset selv borte.

Tips: B

86. Everton - Chelsea B: 4,30 3,45 1,60
Everton tapte Merseyderbyet for Liverpool på Anfield Road lørdag, men det var det første liganederlaget siden forrige derby tilbake i november. Står med tre strake ligaseiere hjemme på Goodison Park.

Chelsea hadde god kontroll i Londonderbyet mot Arsenal hjemme på Stamford Bridge søndag og vant 2-0. Tok med det tilbake tabelltoppen i PL. Har dog kun en seier siste fem bortekamper i PL.

Lagene spilte 3-3 på omvendt bane i november, på et tidspunkt Chelsea ikke var helt på topp. Chelsea har vunnet fem av de ti siste mellom disse, mens de øvrige fem har endt uavgjort. Everton mangler Jagielka, Hibbert, Yobo, Arteta og Fellaini, mens Chelsea må klare seg uten Essien, Belletti og Bosingwa.

Med Didier Drogba i storform er Chelsea nådeløse og plukker tre poeng her også. B.