TIL REAL? Franck Ribery   her i Barcelona trøya etter Bayern Münchens kamp i Mesterligaen   nærmer seg Real Madrid.  (Foto: JOHN MACDOUGALL/AFP)
TIL REAL? Franck Ribery her i Barcelona trøya etter Bayern Münchens kamp i Mesterligaen nærmer seg Real Madrid. (Foto: JOHN MACDOUGALL/AFP)

- Henry vil ha meg til Barcelona

Bayern München-vingen Franck Ribery innrømmer at han trolig forlater tysk fotball til sommeren.

Franck Ribery har blitt koblet til både Real Madrid, Barcelona, Manchester United og Chelsea på ryktebørsen gjennom hele sesongen.

- Bayern er ikke like sterke som Barcelona, Real Madrid, Manchester United eller Chelsea.

Nå bekrefter den franske stjernen at han trolig vil forlate Bayern München til sommeren - og røper at Thierry Henry vil se ham i Barcelona.

- Vil se meg i Barca-trøya
- Jeg går veldig godt overens med Henry. Jeg vet at han ønsker å se meg i Barcelona, forteller Ribery til RTL Radio.

Ribery vil først og fremst skifte klubb for å vinne troféer.

- Jeg vet at mange ønsker at jeg skal bli værende i Bayern, og det blir ikke en lett avgjørelse. Men jeg ønsker å vinne troféer. Jeg skal ikke spille i 20 å til, jeg er snart i slutten av min karriere, påpeker Ribery.

Franck Ribery  (Foto: INA FASSBENDER/REUTERS)
Franck Ribery (Foto: INA FASSBENDER/REUTERS)

- Ikke like sterke som andre lag
Den franske landslagsstjernen er snart inne i sitt siste kontraktsår med Bayern. Han har foreløpig valgt å utsette forhandlingene om en ny kontrakt med den tyske storklubben.

- Bayern er en stor klubb. Det er en av de største i verden, men jeg føler at vi ikke er like sterke som andre lag som Barcelona, Real Madrid, Manchester United eller Chelsea, sier han.