molde rubin (Foto: TV 2/)
molde rubin (Foto: TV 2/)

Tredje strake tap for Molde

Men Kjell Jonevret ser ikke mørkt på situasjonen. Se video av målene.

Molde gikk på sitt tredje tap i turneringen Copa del Sol i Marbella. Ståle Solbakkens FC København vant 2-0, men MFK-treneren så noen lyspunkter.

Se FCKs 1-0-mål i vinduet øverst.

- Vi fikk orden i rekkene. I forhold til kampen mot Kalmar bar dette er steg i riktig retning. FCK vant fortjent, selv om det første målet var litt billig. 0-2 mot FCK er helt ok så tidlig på året, sier Kjell Jonevret.

Zanka Jørgensen scoret kampens første mål da han headet inn en corner etter 16 minutter. 20 minutter før slutt satte Cesar Santin punktum med 2-0 etter at han lurte offsidefella til romsdalingene.

Se FCK lage 2-0 her:

378984

Etter 34 minutter fikk MFK korrekt annullert en scoring for offside etter at Magne Hoseth hadde spilt Pape Pate Diouf fri. Ellers skapte ikke moldenserne mange muligheter.

- Vi klarer ikke løpe så mye nå som vi gjør til seriestart. Dette er ikke noe mer enn en treningsturnering, og vi legger ikke mer i det enn det, sier Magne Hoset.

TV 2 Sporten-fan på Facebook: «Kommer seg dette, MFK!» (bli med her)

MFK har tapt 0-3 mot Shaktar Donetsk og 4-6 mot Kalmar og er nå ferdige i Copa del Sol-turneringen. For Ståle Solbakken og FC København er turneringen en viktig oppkjøring til Europaliga-kampene mot Marseille – der første sekstendelsfinale spilles 18. februar.

- Vi var gode mot Shaktar og greie nok i dag. Vi har oddsene mot oss mot Marseille, men første kamp går i Parken. Med surt og kaldt vær der kan det gå. Utgangspunktet må være at vi skaffer oss en bra mulighet til returen i Frankrike, sier Ståle Solbakken.