SAVNET: Faiza Ashraf (26) har vært savnet siden 3. februar. (Foto: Politiet)
SAVNET: Faiza Ashraf (26) har vært savnet siden 3. februar. (Foto: Politiet)
ETTERLYST: Faiza Ashraf (26). (Foto: Politiet)
ETTERLYST: Faiza Ashraf (26). (Foto: Politiet)

Politiet etterlyser Faiza Ashraf (26) etter kidnapping i Bærum

Faiza Ashraf ringte politiet fra bagasjerommet på en bil etter at hun var blitt kidnappet.

Morgenen onsdag 3. februar ringte 26-åringen politiets nødnummer og fortalte hun var overfalt og dyttet ned i et bagasjerom på en bil.

Vitne så bortføringen

Dette skal ha skjedd ved Fossveien bussholdeplass, og et øyevitne skal ha sett en mann dra kvinnen mot en bil - en mørk sedan, som sto med åpent bagasjerom.

Kvinnen skal ha vært iført sort lang jakke med hette, sorte tights og sorte UGGS som rekker midt på leggen. Hun har mørkt, halvlangt utslått hår og bruker til vanlig briller, opplyser politiet i en pressemelding.

Politiet ønsker tips fra publikum. Alle som har relevante opplysninger kan ta kontakt med politiet på telefon 67 57 61 20.

Vet du noe om saken? Ring 02255 eller send mail til tips@tv2.no

Ville flytte hjemmefra

Politiet har bedt om bistand fra Kripos for å finne den bortførte kvinnen.

Mandag ble det kjent at 26-åringen fortalte en venninne at hun ønsket å flytte hjemmefra og å skaffe seg ny identitet. Men hun visste ikke om hun turte å gjennomføre det.

Venninnen skal også ha forklart til politiet at foreldrene til 26-åringen forsøkte å overtale henne til å gifte seg med en mann i Pakistan, noe hun ikke ønsket.

Samme dag som kvinnen ringte og meldte fra om kidnappingen ble en 28 år gammel norskpakistaner pågrepet og siktet for medvirkning til bortføringen. Så langt har 28-åringen nektet enhver befatning med saken.

Etter det TV 2 kjenner til har politiet funnet en huskelapp med ord som håndjern, hette og tape. Huskelappen er ett av politiets viktigste bevis mot 28-åringen.