ILL.foto: TV 2 Sporten (Foto: Lien, Kyrre/SCANPIX)
ILL.foto: TV 2 Sporten (Foto: Lien, Kyrre/SCANPIX)

Rubin Kazan nekter TV 2 å filme

Russiske Rubin Kazan nekter TV 2 Sporten å sende treningskampen mot Start på tv2sumo.no.

La Manga/Bergen (TV 2 Sporten): Russerne nektet på fredag TV 2 å sende oppgjøret mot Godset i sin helhet direkte på tv2sumo.no.

Russerne er fremdeles forbannet over at klubbens analysemann ikke fikk stå sammen med TV 2 Sportens fotograf på stillaset og filme oppgjøret.

- Dette er ren barnehagenivå. Jeg har informert Norsk toppfotball om hva som har skjedd!

- Klikket fullstendig
- De fikk en henstilling fra vår fotograf under kampen mot Godset om at det ikke var ønskelig at han stod sammen med ham på stillaset. Det skaper vibrasjoner og forstyrrelser på bildet, forteller TV 2 Sportens fotballekspert Frode Olsen, som er havnet midt i bråket på La Manga.

- Men da treneren til Rubin fikk nyss i dette, klikket han fullstendig og sa at kampen ikke ville bli spilt om den ble vist på TV. Derfor viste vi andreomgangen, men kun den ene banehalvdelen, sier han.

Nå vil langsinte russere nekte TV 2 Sporten å filme treningskampen mot Start, som opprinnelig skulle bli sendt klokken 16.55.

- De er fremdeles sinte på dette. Svein Mathisen i Start har forsøkt å snakke med dem, men dette dreier seg altså om en ren hevn fra Rubins side fordi analysesjefen ikke fikk stå på den samme plattingen som vår fotograf, forteller Frode Olsen.

Frode Skarstein (Foto: Marianne Ahlsen/)
Frode Skarstein (Foto: Marianne Ahlsen/)

- Barnehagenivå
Svein Rustad i Norges fotballforbund (NFF) har imidlertid ikke gitt opp håpet om at kampen kan sendes på tv2sumo.

- Dette er ren barnehagenivå. Jeg har informert Norsk toppfotball om hva som har skjedd, og forhandler om at kampen kan sendes likevel. Men jeg har lite tro på at det blir en løsning, sukker han til TV 2 Sporten.

TV 2 Sportens fotograf Vegard Flatebø forteller at han har forsøkt å legge seg paddeflat for å få Rubin i bedre humør.

- Vi har forsøkt alle former for diplomati. Jeg har til og med krøpet på alle fire for å få dem til å endre mening. Men det har ikke skjedd noen forandring. To dager etter Godset-kampen er de fremdeles sinte, sier han.