Mercedesen ble borte da eieren skulle varme den opp og lot den stå på tomgang utenfor kontoret. Foto: If.
Mercedesen ble borte da eieren skulle varme den opp og lot den stå på tomgang utenfor kontoret. Foto: If.

Dusør: Har du sett denne bilen?

Luksus-Mercedesen har vært sporløst forsvunnet i snart to måneder.

18. desember forsvant den fra Skiveien i Oppegård. Den splitter nye ML 420-en til rundt 2,5 millioner kroner ble stjålet mens den sto med motoren i gang, utenfor eierens kontor.

Og siden har den vært borte. If Skadeforsikring trodde først den var forsvunnet til utlandet, men nå mener de å ha gode indikasjoner på at bilen fortsatt er i Norge. Derfor har de gått ut med etterlysning og dusør - men foreløpig til ingen nytte.

Les testen på denne Mercedesen- klikk her

Spesiell og kostbar

- Vi har fått liten respons på annonsen, men vi vet jo at det må være noen der ute som vet noe om bilen. Vi har mottatt en henvendelse gjennom en tredjeperson om at noen kan kjenne til dette og det er kriminelle personer, men man ønsket ikke å si noe før man hadde størrelsen på dusøren, forteller Terje Aas som er utreder i If.

- Det er ikke så ofte dere går ut med slike annonser?

- Nei, men dette er jo en spesiell og svært kostbar bil. Problemet vårt er at vi selvfølgelig ikke kan betale ut en dusør til kriminelle. Derfor er det heller ikke så lett å komme til bunns i det hvis de som har tatt bilen har skjult sporene sine veldig godt, sier Terje Aas.

Kan ikke registreres

- Pleier biler som dette å dukke opp igjen?

- Generelt forsvinner mange til utlandet og da blir det selvfølgelig enda vanskeligere. Denne mener vi altså at fortsatt er i Norge. Den må kunne sies å være svært vanskelig omsettelig og kan jo ikke registreres. Derfor har jeg absolutt et håp om at vi vil finne den til slutt, sier Aas.

Har du sett bilen eller har du tips i saken? Da kan du kontakte Terje Aas på 93403502.

Bilkjøper stjal bilen - les mer her

Her er etterlysningen If Skadeforsikring går ut med.
Her er etterlysningen If Skadeforsikring går ut med.