Johnsen (Foto: TV 2/)
Johnsen (Foto: TV 2/)

LSK-Johnsen ble offer for stygg stempling

- Jeg ble truffet av en polsk panservogn, sier han.

La Manga (TV 2 Sporten): Marius Johnsen hadde ikke vært lenge på banen i søndagens treningskamp mot Polonia Warszawa før uhellet var ute.

En polsk spiller kom altfor seint inn i en tackling og traff ankelen med stor kraft. Stemplingen førte til direkte rødt kort og Johnsen hylte av smerte.

Se situasjonen i videovinduet øverst!

- Jeg ble truffet av en polsk panservogn. For å være helt ærlig visste jeg ikke hvor ille det var. Smertene var voldsomme. Jeg fryktet at ankelen lå i vinkel, sier Johnsen til TV 2 Sporten.

Ved hjelp av to personer klarte Johnsen å hinke av banen til behandling. Rett etter kampslutt var han usikker på omfanget.

- Nå må jeg først ise ned foten og sørge for at den akutte behandlingen blir gjort skikkelig. Seinere i kveld vil jeg bli undersøkt av de medisinsk ansvarlige i klubben. Akkurat når er det umulig å tippe noe, sier Johnsen med verdens største ispose rundt ankelen.

Sent søndag kveld kunne LSKs fysioterapeut, Geir Kåsane, utelukke brudd i ankelen.

- Kåsane har undersøkt ankelen til Mariuas og det dreier seg heldigvis ikke om brudd, sier assistentrener Petter Belsvik til TV 2 Sporten.

Johnsen må likevel belage seg på en stund uten balltrening.

- Det dreier seg om et forstrukket leddbånd på utsiden av ankelen. I tillegg førte smellen til hevelse også på innsiden. Vi gjør ikke regning med at han spiller kampen fredag, men mest av alt er vi glade for at han unngikk et beinbrudd, sier Belsvik.

Se intervju med Marius Johnsen her:

378873