anna copy
anna copy

Her bringer de Anna Nicole Smith tilbake fra de døde

Hennes nærmeste venner brukte medium for å få kontakt. Se video!

Denne måneden er det tre år siden Anna Nicole Smith døde. Hun gikk bort 39 år gammel, og dødsårsaken var en overdose.

Brakt tilbake

Men noen av hennes nærmeste venner og familiemedlemmer nekter likevel å gi slipp på modellen. I videoen som du kan se over artikkelen, blir hun brakt tilbake under en seanse i Bervly Hills.

Pol Atteu, Patrick Simpson, Daniel DiCriscio, and Laura Meadows, som alle var venner av den avdøde Playboy-modellen bruker mediet Shayne for å komme i kontakt med Anna Nicole.

Sjokkerende opplysninger

I løpet av kontakten med Smith hevder mediet å ha fått sjokkerende opplysninger fra Smith om at hennes datter kommer til å dø ung i en bilulykke, og at hun vil at to av sine homofile venner skal oppdra henne.

- Jeg har vært i kontakt med flere hundre ånder, og deriblant Anna Nicole. Og jeg har vært i kontakt med henne og delt informasjon med dere før, så det vet dere, sier mediet i videoen.

- Jeg er her med energien hennes. Det hun vil dele med dere er at hun har det fint der hun er. Hun er med sin sønn Daniel, og det betyr alt for henne, forteller mediet.

- Hun er glad der, i stedet for å være på jorden hvor hun fikk trøbbel, legger mediet til.

- Hun er bekymret for datteren, hun vil at hun går til en privatskole. Hun trenger å ha beskyttelse rundt seg, fortsetter hun.

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)