Lady Gaga ble syk før konserten
Lady Gaga ble syk før konserten

Lady GaGa: - Min døde tante reddet meg fra kokain-misbruket

- Hennes ånd tok bolig i meg.

Lady GaGa sier hun ble reddet fra sin kokainavhengighet av hennes døde tantes ånd.

Sniffet pose på pose

Artisten forteller at hun kunne låse seg inne på soverommet og sniffe pose på pose med kokain for å få inspirasjon til å skrive sanger da hun startet sin karriere, men forsto at hun satte livet sitt på spill da hun fikk kontakt med sin tante Joanne, som døde da hun var 19 år.

- Jeg trodde jeg skulle dø. Jeg ville bli som artistene jeg elsket, som Mick Jagger og Andy Warhol, og jeg trodde jeg måtte leve på den måten. Jeg hørte alltid på The Cure da jeg tok kokain. Jeg kunne låse meg inne og spille «Never Enough» på repeat, mens jeg sniffet og sniffet kokain, sier hun ifølge bransjenettstedet Bang Showbiz.

- Hennes ånd tok bolig i meg

- Men da forsto jeg at ånden til min fars søster Joanne, som døde da hun var 19, hadde tatt bolig i meg. Hun var en maler og poet, og jeg forsto at hun ville at jeg skulle avslutte det hun begynte på, uttaler GaGa.

23-åringen begynte å eksperimentere med kokain og LSD da hun sluttet på New York University's Tisch School of the Arts da hun var 20. Hun hevder hardnakket at den døde tanten har hatt stor påvirkning på hennes karriere.

- Jeg har aldri møtt henne, men hun er en av dem som har hatt størst innvirkning på meg, sier hun.

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)