aul (Foto: Twitter)
aul (Foto: Twitter)

Marianne Aulie la ut rumpa si på Twitter

La ut bilde av stumpen sin på nettet i natt.

Marianne Aulie la i natt ut bilde av rumpa si på sin Twitter-profil med tittelen «Bildet champagne glasset er tegnet etter».

Spesialbestilt

FLYTTER: Marianne Aulie flytter snart til New York.
FLYTTER: Marianne Aulie flytter snart til New York.
Det var Aune Sand som spesialbestilte champagneglassene det er snakk om, til åpningen av kunstnernes nye galleri i New York. De ble designet etter Aulies rumpe.

- Man skal alltid helle litt utenfor sånn at man får følelsen av at det renner champagne nedover rumpa til Marianne, sier han mens boblene skummer nedover glasset han holder i hånden, uttalte Aune til VG før åpningen.

Truse-stunt på TV

Det er ikke første gang Aulie spiller på sex.

Det ble ramaskrik etter at TV 2 måtte klippe bort scener fra «Senkveld» på grunn av at Marianne Aulie stilte uten truse i TV-programmet.

Kunstneren selv raste etterpå mot TV 2 - og mener kameravinklene var feil og at programmet er useriøst.

PR-ekspert og partner i Geelmuyden.Kiese, Geir Bjørlo, mente Marianne Aulie og Aune Sand gjorde dette som et PR-stunt. Han har for «God kveld Norge» gått gjennom avisartikler, nettsaker og TV-tid der Aulies truseglipp er omtalt, og hevder markedsverdien er i millionklassen.

- Aulie-stuntet ble omtalt på TV2, VG, Dagbladet, VG-nett og flere nettsider. Antall Aulie-søk på Google økte med 950 prosent. Stuntet ble en ordentlig snakkis og Aulie oppnådde akkurat det hun ønsket: Debatt, støy og oppmerksomhet, sa han til «God kveld Norge».

Så spørs det å se om dette stuntet blir like vellykket...

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)